![]() |
Ynt: Secreti neden kullanamıyoruz? Alıntı:
3 bir arada çalışmalarımı http://hayatimdegisti.com/forum/ burdan okuyabilirsin tekrar yazı kalabalıgı yapmayayım zaten burda kısa bir anlatım yazdım ilk aşama ve en etkili olanını ben birçok okuduklarımı birleştirip bir çorba hazırladım diyim daha degişik uygulamalarımda var ama en kolayı ve uygulamada inşallah sizdede etkili olur bu 3 ü bir arada dedigim nefes teknigiyle gelşme saglanır bu sırada telkinlere devam arkadaşım nefeste ilerleme kaydedildiginde ve ya 3 günü bitirdiginde 3 bir arada dedigim kalp düşünce veya bilinçli bildirim diyim dille tanımlama birliginden oluşmakta degişik birçok hayel kurabilirsin aklına ne gelirse isteklerini biri olsun sonra başka dileklerim için dua ederim diye birşey yok sadece duanda isteginde dikkatli ol olumsuzluk eksiklik olmasın başkasının kötülügüne yönelik olmasın bazı korkuların aklına geldiginden bahsetmişsin bu bendede var bilincimizdeki olumsuz kalıntılardan kurtuldugumuzda zaten o bahsettigin korkulardan eser kalmaz aklına gelen her olumsuzlugu bir çiçek oldunu farket ve hayal ablanın dedigi gibi topraga göm yada nefesini izle nefesini izle derken nefesine yogunlaş sen nefes alırken karşıdaki insan seni nasıl görüyor en iyisi hızlı hızlı nefes al ver bu sendeki olumsuzlugu alır degiştirir bir iyi yöntemde olumsuzluk aklınıza üşüştügünde bir eşyaya bakın ve onun neden oluştugunu düşünün bu da etkili denedin bir süre sonra her olumsuzlukta bir eşyaya bakıp nelerden yapıldıgını düşündügümde olumsuzlukla mücadele etmemiş onu oldugu yerde bıraktıgım için çekip gittmiş buldum aynısı hızlı nefes alıp vermek içinde geçerli hızlı nefes alıp verdiginde bi bakmışsın olumsuz düşnce çekmiş gitmiş bir süre devam edecek olursan olumsuzluklar senin kapını çalmadan degil çalıpta bile girmeyeceklerdir huzurla kaldık umdugumuz afiyettelikleri aramadan yaşadık clapping |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 AM. |