![]() |
Ynt: centin degişim aşamaları Alıntı:
saime cancazım yazından çok etkilendim birtanem hepimiz bazı dönemlerde başa çıkamadımız getirilerle yüz yüze kaldımız olmuştur benimde önceki yazılarıma rastlarsan bende sıkıntılı zamanlarım olmuştur ya nasıl atlatıcam dalgalanmalar çok fazla sıkıntı fazla diye yazmışımdır nedeni bilmedigim bir denemede neler oluyor bana getirisi ne olacak telkinlerin sorularıyla fazla iç içe olmamadı kendimi rahat bıraktıgımda yani düşünmeden sadece dinledigimde bi baktımki kendi uygulamalrım telkinler bildiklerim sonradan ögrendiklerim bir araya gelmiş börekler açmış bana sunmuşbile anlatabildimmi senin dalgalanmaların bilincinin direnmesi alışkanlıklarının sana verdigi zorluk getirisinin sonuçu diyim cancazım bunları atlatırsın merak etme herşey inşallah çok daha güzel olacak saimecim tusunami demişsin canım ben aldıgım resimde tusunami yazısı vardı arkadaşlar ben ekledigim resimlere bakarken olumsuz düşünceye yer vermemekteyim dikkat içimizdeki magara adamı resimlerle yol bulması yazıyla desteklenmesi gerekli saimecim ben dalgaları bende dalgalanma olarak düşünmedim algılamamı olumsuza yöneltmedim dalgaları içten dışa dıştan içe benin bir uyumu saglaması için resimleri ekledim arkadaşlar resimlere bakıp huzuru yakaladıklarını düşünüp ayrıca ayrıntılı bir yazı yazmamıştım bilmiyorum centin aşamaları resimlerine bakan arkadaşlar varsa nütfen cancazlarım haberim olsun ekledigim resimleri kendimdeki deg işmeler için nasıl olumlama düşündügümüde yazayım yanlış adımlar ilerlemenizi geçiktirir sevgiyle kaldık thumbsanim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:13 PM. |