![]() |
Ynt: centin degişim aşamaları işte yeni bir gün ve hayal ablanın seslendirmesini dinledigim anlarda yaşadıklarımı hissetmenin ötesinde görselliklerin net filim karelerinden bilinçlilik haline aktarma yapmasını bilme huzuru ve güzelligindeyim şu sıkıntılı dönemlerimde bile bu kadar huzurlu olacagımı ve rahat hissedecegimi biri söylese inanmaz gülerdim kendi tekniklerime verdigim direnç hayal ablanın seslendirmelerinde ve sitedeki telkinlerde baş göstermedigini farkettim olumlama farkındalık hat safada günbe gün artmakta ve içsellik selinin sunumundan huzurla yudumlamakta olmak çok farklı bir hayat senaryosu sunmakta bana ve sevdiklerime güzelin ötesi afiyettelikler hızmı ne hızı zaman yok gerçekleşme çenberindeki yolda zamansızlık divanından gelen istekler dizilmiş tren rayları gibi vakti gelmeden beni çocuklarımı eşimi yolculukta hazır beklemekte an be an sunmakta isteme eyleminde düşünme bir anlıktaki fark ile hayal ablacım vallahi sagolasın şu an kendi olumlamalarıma gerek kalmadı sevgiyle kal cancazım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM. |