![]() |
Ynt: centin degişim aşamaları merhabalar telkinlerden önce rüyalarla boguşan ben rüyalarımda iyi olana sevinip kötü rüyadan korkandım hatta rüya görmek istememekte çok dirensem bile nafileydi sonuç rüya görme sonucuydu insanlar rüyalarıyla bir kapıyı araladıklarını sunulanın bazen gelecekle bagı oldugunu rüyanın görülma sattinin ve de aklınıza takılanın rüyada bilincin sunumu olmadıktan sonra gerçekleşecegini bilen veya sanan ben birşeyi rüyalarım yoluyla ögrenmekte oldugumu farkettimki bu beni bir süre sonra ürkütmeye başladı nedenmi bu gün ne görecegim endişesi inanın pek hoş olmuyordu kötü rüyam yoktu aslında çok ender ama beni ürküten rüyalarımın her seferinde çıkmasıydı birşeyler vardı ama ney 4897 dusun neyse ben telk inlere başladıgımda 1. haftada rüya görmeyen ben deniz 2. haftada tek tük rüya görmekteydim şimdi tektar tekrar rüyalar her gün rüya görmekte ve bilincimin bana neler anlatmakta oldugunu 17 yaşından beri okudugun kitap yorumlarımla çözmeye çalışmaktayım bu günkü rüyam ilginç geldi nedenmi diceksiniz ilk defa matematigi sevmeyen ama hep işlemlerle yogrulan ben rüyamda mat ugraşmakta dünya ve gezegen çap hesaplamalarını veya bir takım hesaplamalarla ugraştım bilinmeyenlerin hesaplamalarıydıki biri söylüyor sadece ben formülleri yazıyordum clapping ilk defa böyle bir rüya gördüm paylaşmak istedim rüyamın tamamını degil bir parçasını yazdım insallah hayırlar getirir ayrıca birşeyi özellikle belirtmek istiyorum telkinleri etkisi sanırım rüyalarımı sevgiyle beklemekte hatta korku duygusu taşımamaktayım ki bu büyük bir şey artık rüya görmekten korkmadıgımı farkettim ya gelsin rüyalar blissy khkh56 sevgiyle kalın |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:41 PM. |