![]() |
Gülün diye anlatıyorum 2 Az kalsın treni eziyoduk :D:D kuzenin motoruyla gece yarısı kafa 1milyon zil zurna geziyoz Yer : sincan lale Alkol oranı: Polisler iistanbulyolundan kovmasaydı... kuzen ile biraz keyif yaptıktan sonra atladık motora tren yoluna paralel yoldan tıkır tıkır geliyoruz... Ben : Bak bak bak ş...fsize açmış uzunları geliyo bodoslamadan.. kuzen : Kardeşim adamda düşünce yoksa odun yine odundur! Tek far var, bizim gibi motorlu biri galiba. Ben: Bak halâ uzunları yakıyor, o kadar da sellektör yaktık. Ulan şeytan diyor kır önüne, indir aşağı, döv anasını satayım! kuzen: Bari sellektöre cevap verse, hiç sallamıyor bizi. Kardeş kır valla, zaten macera arıyorum. Gecemiz renklenir. ben : .................. (Karşıdan gelen kişinin nüfusuna kayıtlı kişilerle ilgili yorumlar ) kuzen: Kardeş o duruyor mu ne yaa? Öyle bekliyor! Ben : Yok yaaa, geliyor baksana halâ, söndürmedi de uzunları o kadar sellektöre rağmen! kuzen: Ne bileyim, sabit gibi geldi bana. Sanki park etmiş gibi. Ben: Park etmişse bile uzunları söndürsün. kuzen : Haklısın ama hiç sarsıntı filn yok farlarda. Ben : Bi dakka lan, dur bi dur! , kuzen : Lan!.. Tren lan bu!.. Ben : Trenmiş lan!.. Arkadaş: ... Ben: ... (3-5 saniyelik suskunluk...) Arkadaş: gülüyor.... Ben: kopuyorum.. Arkadaş : Önüne mi kıracaktık? Ben: İndirip dövecektik di mi? asdaSdsdlöfmadndfsmas dfdfmnfnasdfçdfmmsad ndföfmasşdsdflösmdsdmfsddasdas khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: Gülün diye anlatıyorum 2 Az kalsın treni eziyoduk :D:D kopuyorum krizzzzzz aklıma geldi bi an :D kopuyorum yaaaa ne gündü yaaa gece gecee kopmakdan aklıma geldikce gülüyom haa zuhaHahAHAHa lam kuzen lam kuzenn :D |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:38 AM. |