Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gercekten-birakmak-istiyor-musunuz/)
-   -   İnanma (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gercekten-birakmak-istiyor-musunuz/57-inanma.html)

hayatimdegisti 20-10-2006 11:41 AM

İnanma
 
SİGARAYA GİRİŞ

Artık herkes sigaranın sağlığa zararlı olduğunu biliyor ve çoğunluk sigarayı bırakmak istiyor. Buna karşın sigarayı bırakabileceğine inanan kişi sayısı çok az...

SiGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR.Sigara paketlerinde yazan "Sigara sağlığa zararlıdır." ifadesinin de sigarayı bırakma yada başlamama konusunda etkili olmadığı açıktır. Sigarayı bırakamada başarıya ulaşmak için emek ve zaman harcamak zorundayız.
SİGARAYI KESİNLİKLE BIRAKABİLİRSİNİZ.Ancak bunu istemeniz ve kararlı olmanız gerekir. Bunun için gerekli güce sahipsiniz. Bu gücü harekete geçirmek için sadece biraz bilgi, cesaret ve desteğe ihtiyacınız var.Ancak unutmayın size rağmen hiç kimse, hiçbir yöntem ve ilaç size sigarayı bıraktıramaz.

ANCAK BU İŞİN REÇETESİ YOK. Çok kolay başka bir yolu da yok. Eğer emek vermez, gereken çabayı göstermezseniz başarılı olamazsınız.

UNUTMAYIN, AZALTMAK BIRAKMAK DEĞİLDİR. Birçok kişi azaltarak sigarayı bırakabileceğini düşünür. Bu az sayıda kişi için geçerli olabilir ancak azaltmak genellikle birden bırakmaya göre çok daha sıkıntı vericidir. Her tiryakide olan, sigarayı azaltıp yaşam boyu günde üç sigara içerek devam etmek tam bir ütopyadır. (Eğer yıllarca birkaç paket sigara içip de bunu birkaç adede indirip, mesela iki yıl, sürdürebilen varsa hemen bana haber verin.)

SİGARAYI BIRAKIN, KENDİNİZİ DAHA MUTLU VE DEĞERLİ HİSSEDECEKSİNİZ. Sigarayı bırakanlarla konuşursanız sigarayı bırakmanın sağlık açısından, ekonomik açıdan, sosyal ilişkiler açısından yaralarından bahsederler. Bence en önemli yararı psikolojiktir. Sigarayı bıraktığınızda bambaşka bir insan olacaksınız.(Kesinlikle daha iyi…) Sigarayı bırakanlar!... Bunları benim anlatmam yetmeyecek, siz de katkıda bulunun.'Sizden Gelenler'i bekliyorum.

SİGARASIZ BİR YAŞAM ELİNİZDE…Sigarasız bir yaşama atacağınız adımda, küçücük bir katkıda bulunabilirsem büyük mutluluk duyacağım


murat 14-02-2007 05:01 PM

İnanma
 
Biz sigarayı bırkacağız ama bu özlem bir ömür boyu devam edecek herhalde.Çünkü sıgaray bırakan kime sorduysam hemen hepsi burnumda tütüyor gibi ifadeler kullanıyorl.Bence ilk önce başlamamak lazım.Bu duman avcıları vs.de sigara içenlere bıraktırmak yerine içmeyenlere başlattırmamak için çabalarlarsa daha faydalı olur


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.