Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Genel Sağlık (http://www.hayatimdegisti.com/forum/genel-saglik/)
-   -   Astım Tedavisi İçin... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/genel-saglik/621640-astim-tedavisi-icin.html)

Mahalle Muhtarı 29-08-2012 10:55 AM

Astım Tedavisi İçin...
 
Selam aziz forum sakinleri, actionsmile

Konuyu nereye açsam bilemedim, ama galiba en uygun yer burası. Bildiğiniz gibi astım çağımızın hastalığı!
blook
Tamam tamam çağımızın hastalığı değil belki, ama bu hastalıkla yaşaması gerçekten zor...
Evet muhterem astım hastaları,
şu ana kadar astımla mücadele için yapmadığınız kalmadı. Her kış grip aşısı oldunuz ama rahat geçirdiğiniz tek bir kış bile olmadı. Bahar geldiğinde de polenlerden etkilendiniz ve günleriniz yine berbat oldu. Evin öbür ucunda yakılan bir sigara sizi öksürüklere boğdu. Otobüste giderken bir düşüncesizin aşırı şekilde kullandığı parfüm sizi yol boyunca daralttı. Ve hatta....
Öeh bee! Ben de yazdıkça iyice moralinizi bozdum, susayım en iyisi 44a

Belki şu ana kadar denemediğiniz şey kalmadı. Grip aşıları,papatya çayları,şifalı otlar,hastaneler,doktorlar... Hatta İbrahim Saraçoğlu'nun kürlerine ne koyduğunu not etmek için Seda Sayan'ın dandik sabah programlarına bile tahammül etmek zorunda kaldınız. ooo67

SABAH PROGRAMI İZLEYEN APARTMAN YÖNETİCİSİ YORUMU: Efendiii efendiii!!! Sensin dandik! Seda Sayan'a nasıl dandik dersin he? Hökümet gibi kadın valla! Neyse dua et ki Alişan'la Ayşe Özyılmazel'in programı başladı. Onu kaçırmadan ben gideyim en iyisi.

Evet aziz dostlar tüm bunlardan etki alamadıysanız ve doktorunuzdan da memnun değilseniz size bir doktordan bahsedeceğim. 5 yıl ya da daha fazla süren son derece profesyonel bir tedavi süreci uyguluyor. Yılda yalnızca 1 kez kontrol için gidiyorsunuz. Evet evet yıl içinde yalnızca bir kez. Size belli dozlar halinde aşı veriyor. Bu aşıyı;
1. yıl ….. Haftada 1 kez
2. yıl ….. 2 haftada 1 kez
3. yıl ….. 21 günde 1 kez
4. yıl ….. Ayda 1 kez
5. yıl ….. 6 ayda 1 kez
Şeklinde olmanızı istiyor. Yani dozları giderek düşürüyor. Tedavi için gittiğinizde doktordan 1 yıl için gereken tüm aşıyı satın alıyor ve buzdolabında muhafaza ediyorsunuz. Ancak dikkat etmeniz gereken bazı şeyler var tabii ki:

-Aşı koldan vuruluyor, ancak normal bir aşıdan farklı şekilde vurulduğundan aşı olmak için profesyonel doktorlara gitmeniz gerekiyor.
-Doktorun kullanmanızı yasakladığı yiyecekleri kesinlikle yememeniz gerekiyor. Aynı zamanda size verdiği raporda bazı tüylü hayvanlardan uzak durmanızı da isteyebilir.
-Doktor kendi hazırladığı yukarıda bahsettiğim aşıyı vurulmanız halinde grip aşısı veya herhangi bir aşı olmanızı kesinlikle yasaklıyor.
-VE HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ, tedavi sürecinde başka bir doktora KESİNLİKLE gitmemelisiniz. Doktorun uyguladığı tedavi son derece farklı olduğu için diğer doktorlar bu tedaviyi tuhaf karşılayabiliyor ve farklı ilaçlar yazabiliyor. Doktorla görüştüğümde başka doktorlara gidilmesi ve tedavide ilaç değişimi halinde bazı hastalarının ÖLDÜĞÜNÜ bile söylemişti. Bu nedenle doktorun önerdiği ve yasakladığı şeylere sadık kalmanız gerekiyor. Zaten kendisi de bu konudaki hassasiyetini tedaviye gittiğinde belirtiyor. Ayrıca aşının yetersiz olduğu kış mevsiminin bazı günleri için farklı ilaç ve kriz iğneleri de veriyor.

Annem 4 yıldır bu aşı tedavisini uyguluyor. Ve diyebilirim ki her yıl durumu daha da iyiye gitti. Artık kışın sokağa çıkabiliyor, parfüm ve sigaradan eskisi kadar rahatsız olmuyor. Yakın zamanda son kez kontrole gideceğiz ve tedavisi tamamlanacak.
Evet muhterem dostlarım,
burada doktordan kısaca bahsettim.
Ayrıntılı bilgiyi doktorun asistanından alabilirsiniz.


Prof. Dr. Mehmet Aytuğ Akkor

ADRES: Atatürk Bulvarı, Prof. Dr. Mehmet Aytuğ Akkor Özel Astım ve Alerji Merkezi, No.148/ A.D. 8 AKSARAY/İSTANBUL

TELEFON: 0.212.528 43 73

Doktorun çok fazla hastası olduğundan telefon hattı bazen meşgul olabilir. Lütfen sabırla ve saygı çerçevisinde görüşmelerinizi gerçekleştiriniz.
Geçmiş olsun dileklerimle…
Mahalle Muhtarı

sweeet 29-08-2012 10:53 PM

Cevap: Astım Tedavisi İçin...
 
İhtiyacı olanlar faydasını görür inşallah. Bilgilendirme için teşekkürler muhtar kardeş. :) Bence sağlık bölümünde daha uygun olur bu başlık konuyu oraya taşıyorum.


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:46 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.