![]() |
Bu durumda hangi telkini almalıyım? "Sessizlik mi?" " Sosyallik ve dışa dönüklük mü?" Benim telkinlerle ilgili gelişimimi güncemden okuyan bilir. Telkinler gerçekten etkili oldu bende;ama bu sıralar nedense ( kendimi sıkıntıya sürükledim gerçi bunu biliyorum) bi içe dönüklük başladı bende. (önceden) Tanımadığım insanlarla her hafta aynı ortamda oluyorum. Kendimi o ortama ait hissetmiyorum. Bunun sonucunda da iletişim kopukluğu meydana geliyor ve ben suskun kalıp kimseyle konuşmamayı tercih ediyorum. Sadece içimden geldiği zamanlarda konuşuyorum. Bu da artık her zaman olmuyor. Küçüklükteki içe dönüklük, sıkılganlık haline döndüm neredeyse. Bu aralar çapa tekniğini uygulamayı denedim. İşime de yaradı;ama tamamen bu durumdan kurtarmadı beni. Kendimi ortamdan soyutlamaya başladım. Bu durum için yukarıda belirttiğim iki telkin etkili olur diye düşündüm. Aklıma da takılmadı değil. Benim durumumda Bu iki telkini muhakkak almalı mıyım? Yoksa sadece bir tanesi de bu durumumdan ferahlayarak çıkmamı, ferahlamanın da devamlılığını sağlar mı? ( bu arada unutmadan suçluluk ve egoyu bana yardımcı olsun diye dinlemeye devam ettim) Yani ikisini de almalı mıyım? Yoksa biri yeterli olur mu? |
Cevap: Bu durumda hangi telkini almalıyım? Dilediğini alabilirsin tabii ki. Ama muhakkak diyemem. Öyle bir zorunluluğun yok. :) Ancak daha önceden dinlemediysen ve listende bulunmuyorsa ücretsiz telkinlerimiz arasında bulunan sosyallik artırıcı telkini de dinleyebilirsin. Yararlı olacağı düşüncesindeyim. Daha sonra diğer telkinleri deneyebilirsin yeterli gelmediğini düşünürsen. Sevgilerimle. |
Cevap: Bu durumda hangi telkini almalıyım? Başka telkinler de almayı düşündüğüm için eğer ikisi de hemen hemen aynıysa birini alayım dedim. Neyse seçtim artık :) Gelişmeler oldukça yazıcam inşallah. Teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 PM. |