Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Genel Kişisel Gelişim Cd'leri

Uyarılar

Genel Kişisel Gelişim Cd'leri Genel Kişisel Gelişim ve Konu ile İlgili Cd'ler

Kendi Kendinin Patronu Olmak

Kişisel Gelişim Klubü ve Genel Kişisel Gelişim Cd'leri Kendi Kendinin Patronu Olmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çoğumuz zaman zaman kendi işimizi kurmayı düşünürüz. Kariyerimizi kontrolümüz altına almayı ve kendimiz için çalışmayı… Bunun nedeni sıklıkla çalışılan firmanın ortamından hoşlanmamanızdan veya yöneticiniz ya da iş arkadaşlarınızla anlaşamamanızdan kaynaklanmaktadır. Kimi zaman da çalıştığınız firma yerine kendinize para kazandırmayı istemenizden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Kişisel Gelişim Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Genel Kişisel Gelişim Cd'leri nerededir kimdir Genel Kişisel Gelişim Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Kişisel Gelişim Cd'leri hipnoz Genel Kişisel Gelişim Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Kişisel Gelişim Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Kişisel Gelişim Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi

Kendi Kendinin Patronu Olmak

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-12-2007, 08:38 AM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Kendi Kendinin Patronu Olmak

Çoğumuz zaman zaman kendi işimizi kurmayı düşünürüz. Kariyerimizi kontrolümüz altına almayı ve kendimiz için çalışmayı… Bunun nedeni sıklıkla çalışılan firmanın ortamından hoşlanmamanızdan veya yöneticiniz ya da iş arkadaşlarınızla anlaşamamanızdan kaynaklanmaktadır.

Kimi zaman da çalıştığınız firma yerine kendinize para kazandırmayı istemenizden veya ilerde olabilecek işten çıkarılma durumlarından çekinmenizdendir. Ama hepsinden öte, bireylerin kendi işlerini kurmayı istemelerindeki en etkili faktör, herşeyi kendi istedikleri şekilde yönetmeyi istemeleridir. Bireyler yeteneklerini, deneyimlerini ve yaratıcı fikirlerini biraraya getirip, yöneticilerinden daha iyi işler çıkarabileceklerini kendilerine ve çevrelerine ispatlamak isterler.

Sağlam temelleri olan bir şirket kurmanın yolu öncelikle günümüz ticari dünyasını ve ekonomisini iyi tanımaktan, güncel olayları ve gelişmeleri yakından takip etmekten geçer. Şirketlerin küçülmelerinin, birbirleri tarafından satın alınmalarının, birleşmelerinin ve çalışanlarını işten çıkarmalarının yaşandığı genel süreç incelendiğinde, eskiye oranla bu dönemde, bireylerin kendi işlerini kurmak için çok daha fazla girişimde bulundukları göze çarpmaktadır. Geçmiş yıllara oranla arttığı gözlenen bir diğer nokta da, yeni açılan küçük işletmelerin kapanma hızıdır. Ekonominin dünyanın her yanında süren dengesizliği, hem bireyleri kendi işlerini açmaya yöneltmekte, hem de açtıkları işlerde sıkıntı yaşamalarına neden olmaktadır.

Büyük firmalar, küçük işletmelerin kazandığı başarılarla kimi zaman mücadele etmekte zorlanıyorlar. Çünkü aynı kalitede hizmet, daha ucuza küçük işletmeler tarafından müşteriye ulaştırılabiliyor. Harcamaları, büyük firmalara oranla daha az olan küçük işletmeler, iki tarafla da çalışan müşteriler için tercih edilen taraf oluyor. Bu nedenle artık büyük şirketler, kendilerine yeni yönetim modelleri aramaya ve küçük işletmelerle mücadele etmede yeni yöntemler geliştirmeye başladılar. Sektörde yaşanan gelişmelerin doğurduğu gereksinimleri karşılayabilecek, iş stratejilerini ve firma politikalarını yeni düzene kısa sürede adapte edebilecek, daha çok sözleşmeli, dönemsel ve proje bazlı çalışan personeli tercih eden model, günümüzün değişen eğilimlerine göre şekillenmesi gereken çalışma modeli olarak benimsenmeye başlanmıştır.

Küçük işletme kurmak isteyen girişimciler için fırsat burada başlıyor. Büyük çaptaki firmalar kendilerini değişime nasıl uydurmaları ve iş stratejilerini yeniden nasıl yapılandırmaları gerektiğini planlarken, küçük işletmelere kendilerini geliştirme, müşteri portföylerini artırma ve piyasada yer edinme fırsat doğuyor.

Bireylerin Küçük işletmeler açmayı tercih etmelerinin bir diğer nedeni de, kendilerine daha fazla özgürlük, iş rutininden kurtulma ve iş ile özel hayatı dengeleyebilme şansı da tanımalarındandır. Yapılan araştırmalara göre 2005 yılına gelindiğinde iş gücünü oluşturan kitlenin yaklaşık %50’si kendi işini yönetiyor olacak.

Günümüzde yeni bir işletme başlatmayı düşünüyorsanız, aşağıdaki alanlar tavsiye edilmektedir:

* Piyasa Araştırmaları
* Halkla ilişkiler/Reklam
* Pazarlama
* Turizm/Turist rehberliği
* Teknoloji (web-site tasarımı, ağ mühendisliği)

Kendi işiniz için size en uygun alana karar verdiniz, herşey hazır demeden önce, aşağıdaki birkaç noktaya göz atın.

Artık bir işveren olarak tüm günü ofiste geçirmeniz sizin yararınıza olmayacaktır. Müşterilerle görüşmeler ayarlayıp, onlarla anlaşmalar yapmaya çalışın.
Piyasadaki yenilikleri takip edin. Alanınızla ilgili fuarlara katılın, mümkünse fuarlarda firmanızın tanıtımını yapın.

Birçok müşterisi olan büyük bir firmadan ayrıldığınızda, eksikliğini duyduğunuz ve sahip olmak istediğiniz ilk şeyin, fazla sayıda müşteri olması doğaldır. Çünkü hazır müşteri hazır para anlamına gelir. Ama şu aşamada yapılması gereken; sürekli yeni müşteri peşinde koşmak yerine, sahip olduğunuz müşterilere en iyi hizmeti vermektir. Unutmayın ki, ilk müşterileriniz sayesinde sağlam bir referans oluşturabilir; ilerde müşteri portföyünüzü genişletebilirsiniz.

Her firma gibi sizin firmanızın da bir ticari planı ve çalışma stratejisi olmalı. Bunu sabit ve değişmeyen bir plan olarak düşünmeyin; çünkü bağımsız bir danışman veya girişimciyseniz, piyasanın gereksinimlerine ayak uydurabilmek için son derece esnek olmalısınız.
Kendi işinizi, eğer iş hayatınızla özel hayatınızı dengeleyebilmek ve rahat çalışma saatlerine sahip olabilmek için kurmayı düşünmüşseniz; şu an iş yaşantınızın tüm hayatınızı kaplamamasına dikkat edin. Sorumlulukların sizi yönlendirmesine izin vermeyin. Eski temponuz ve müşteri portföyünüze hemen kavuşmak isteyebilirsiniz. Ama kendi kendinizin patronu olmanın tadını çıkarmayı unutmayın.
Yazan : Zeynep KOÇER

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kendi Kendinin Patronu Olmak

Kişisel Gelişim Klubü ve Genel Kişisel Gelişim Cd'leri Kendi Kendinin Patronu Olmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çoğumuz zaman zaman kendi işimizi kurmayı düşünürüz. Kariyerimizi kontrolümüz altına almayı ve kendimiz için çalışmayı… Bunun nedeni sıklıkla çalışılan firmanın ortamından hoşlanmamanızdan veya yöneticiniz ya da iş arkadaşlarınızla anlaşamamanızdan kaynaklanmaktadır. Kimi zaman da çalıştığınız firma yerine kendinize para kazandırmayı istemenizden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Genel Kişisel Gelişim Cd'leri telkin cd indir izle İstanbul Genel Kişisel Gelişim Cd'leri nerededir kimdir Genel Kişisel Gelişim Cd'leri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Genel Kişisel Gelişim Cd'leri hipnoz Genel Kişisel Gelişim Cd'leri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Genel Kişisel Gelişim Cd'leri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Genel Kişisel Gelişim Cd'leri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.