![]() |
işçi İşçi I / kelime işçisi kelimeleri beyaz bir kâğıda teyelleyen kelime işçisiyim emeğimin karşılığını alamadığım için greve gidiyorum II/ aşk işçisi aşkını kelimelerle beyaz bir kâğıda teyelleyen aşk işçisiyim aşkımın karşılığını alamadığım için greve gidiyorum Mustafa Tuna BAŞAR ERASLAN Hayat Notları -VIII- 71 bir hayali gerçek sanmak mı zor yoksa bir gerçeği hayal gibi yaşamaya çalışmak mı? 72 kelepçelenmiş dillerin sesini duyuramadığı boşlukta kelimeler kendiliğinden cümleleşir 73 başka ruhlarda sensel izler arayan bir kaşif olmayı seçtiğim yıllar başlarken... 74 seni sevmek ölümü bekler gibi beklenebilse ve bir ümit olsa keşke 75 sebepsiz satırlar sebepsiz duygulara yön verebilir mi? 76 ama sen, bensiz geçen her anın mutluluğunu hayatın hızına ekliyorsun ve ben bu yüzden hayattan geri düşüyorum 77 birçok dejavusal kesitin şahlanışı, hiç yaşanmamış bir bütüne dönüşen parçaların anlamsız izleği şiirin ritmine eşlik edemese de kalbi parçalamak için bir cümle yetiyor 78 kayıp bir kıtayım aşk okyanusunun en mistik yerinde 79 şiirsel bir ezginin kalbime yazdığı son mektupta imzasız bir aşk sözcüğü seni rüyalarıma bırakıyor büyülü bir koku eşliğinde 80 ve ben ne zaman seni düşünsem hayattan bütünlemeye kalan başarısız bir öğrenci oluyorum Tuna BAŞAR |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:28 PM. |