![]() |
Öğrettiğine Bak... Yargılama kimseyi ve her insanın öğretmenin olduğunu unutma Kimi seni inciterek, kırarak, hayal kırıklığına uğratarak, aldatarak, dolandırarak, severek, sana aşık olarak, seni dinleyerek,....... olman gereken kişi olmanı sağlar. Dön bir bak yaşamına, kıyısından köşesinden ortasından veya teğet geçerek de olsa yaşamına girenlere, Öğretti mi öğretmedi mi? O yüzden YAR-GI-LA-MAAA Sana karşı niyeti kötü veya iyi olsun elbet niyetine göre de hakkettiğini bulacak Sen sana öğrettiğine bak ve bunu görmeni sağlayan seni her an kollayan gözeten Yaradana teşekkür et... ŞÜKRET... Deniz Taşkın |
Cevap: Öğrettiğine Bak... Bunu birilerinin zihnine özel olarak sokmak lazım.. |
Cevap: Öğrettiğine Bak... Hayatta beni ben yapan şeyin geçmişim olduğunu düşünüyorum.Yaşadığım şeylerin tamamı bugün ki beni ortaya çıkardı.O olumsuzluklarda aslında tecrübe denilen öğretmenin dersleriydi.Sorun şu ki bazen öyle kötü insanlarla karşılaşıyorsunuz ki keşke diyorsunuz.Keşkelerim yok diyorum en azından seçimlerime dair. Yine de bunların hepsi bir olgunluk süreci.Hamdık , yanıyoruz elbet bir gün pişeriz. |
Cevap: Öğrettiğine Bak... arkadaşlar siz yinede gözü açık olun ve önyargılarınıza her zaman şans verin evet herkesten birşey öğrenebilirsiniz ama bunu sürekli kazık yiyerek değilde kazık yemeden önce tahminlerinizle öğrenirseniz psikolojik sorunlarınıza faydalı bir iş yapmış olursunuz.Herkes önyargıların kötü olduğunu düşünür oysaki önyargı hayat kurtarır neyse bu benim fikrim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:05 PM. |