Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geliştiren Yazılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/)
-   -   Kafaya Koydum Bir Kere (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/622780-kafaya-koydum-bir-kere.html)

ßyKuS 01-04-2013 03:44 PM

Kafaya Koydum Bir Kere
 
(yine doğaçlama ve güzel bir yazıyla uzun zaman sonra karşınızdayım. Umarım işinize yarar ki ben depresyonlu biri olarak ve hiçbirşey yapmak istemememe rağmen bu adımı atmış ve uygulamada kararlılık gösteriyorum. Zor değil sizde yapabilirsiniz. Uzatmadan yazıya geçiyim en iyisi..)

Gece saat 04.23'de artık uyumam gerektiğini söylüyordum kendime. Elimde telefon varken bu pek mümkün olmuyordu. Nedense o saatlerde daha kolay karar verebiliyorum. Başarabileceğime inandığım herşeyi yapabileceğimi hayal edebiliyordum o saatlerde. Sonra elimden telefonu bırakıp dedim ki kendime.

''Kafaya koydum bir kere, uyucam''. Bu söz aklımdan geçtiğinde düşünmeye başladım ve heyecanlandım, sanki değerli birşey keşfetmişim gibi. Aynı kelimeyi aklımdan tekrar tekrar geçiriyordum. Sonra anladım ki bu söz'ün kesinlikle ama kesinlikle kararlılıkla bir bağlantısı olduğunu anladım. Çoğumuz birşeyler yapmak için büyük heveslerle başlıyoruz.

Örn. boy uzatmak olsun, yeni bir kitaptaki pratik çözümleri uygulamak olsun, sivilcelerden kurtulmak olsun vs. vs. günün birinde çalışmalarımız son buluyor. Birde şöyle düşünün ''kafaya koydum bir kere boy uzatma yöntemlerinden istediğim sonucu elde etmeden pes etmicem''. Bu sözü söylemekle yetinmeyip gereğini yaparsanız (yani demem o ki bu bir cümleden daha fazlası aslında ne demek istediğinin fark etmeye çalışın.) sonunda kazanan siz olucaksınız..

Kararlılığınızı, motivasyonla güçlendirirseniz yenilmez bir savaşçı çıkacağınıza ve istediğiniz çoğu şeyi başarabileceğinze inanıyorum.. :) :)

Bu söz, ilk gece bu sabah aklıma geldi. Saat 04.40 civarı ile gözlerimi kapayıp o cümleyi tekrar tekrar aklımdan geçirdim. uyku problemim olduğu için uyumakta zorlandım. Artık kararlılığımı simgeleyen bir söz keşfetmiştim. Benim için anlamı çok büyük. Kararlılık, azmi doğurur. Azim irade'yi güçlendirir. İrade doğru seçimler yapmanıza sağlar. Doğru seçimler, mutlu yarınları doğurur.

Güne uyandığımda ise aynı söz kafamın içinde tekrarlanıyordu. ''KAFAMA KOYDUM BİR KERE BUNU YAPICAM''..

annie hall 01-04-2013 08:07 PM

Cevap: Kafaya Koydum Bir Kere
 
Teşekkür ederiiz paylaştığın için :) Ben de hayallerimi gerçekleştirmeyi kafaya koydum arkadaş, yapıcam, hiçbişey engel olamaz bana! guitar

ßyKuS 01-04-2013 08:14 PM

Cevap: Kafaya Koydum Bir Kere
 
rica ederim. Çok sevindim senin gibi düşünen birisi olduğu için :)) ilerki zamanlarda da kafama koydum'la neler gerçekleştirdiğimi paylaşıcam sizlerle.

sweeet 01-04-2013 09:01 PM

Cevap: Kafaya Koydum Bir Kere
 
Kafaya koydum bir kere istediğim okulda istediğim hocayla doktora da yapıcam.:)

ßyKuS 01-04-2013 09:28 PM

Cevap: Kafaya Koydum Bir Kere
 
Şu an yanında olsaydım yanaklarını sıkardım :)) Şirin şey :)) Süpersin.. bende o zaman KAFAYA KOYDUM BAŞARI KORKUMUN ÜZERİNE GİDİCEM VE SUBLİMİNAL İMGELEME ÇALIŞMAMI TAMAMLICAM..

SOLAK_ 01-04-2013 09:30 PM

Cevap: Kafaya Koydum Bir Kere
 
Kafaya koydum bi kere nisanda bu iş olacak :)
Bykuş bundan 5 yıl önce 70 kg olan ben bir gece senin gibi bu cümleyi kurup 53 kilolara düşmüştüm 6 ay içinde 1 kere bile zararlı yiyeceklerden tüketmedim o derece irademi sabitlemiştim ; ve eski kiloma geri dönmedim de :)

Yeniden hatırlattığın için teşekkürler belki bir farkındalık cümlesi oldu benim için
Sevgiler olsun

ßyKuS 01-04-2013 09:35 PM

Cevap: Kafaya Koydum Bir Kere
 
Rica ederim SOLAK sende bir farkındalık oluşturduysak ne mutlu bize :)) Ayrıca seni tebrik ederim gösterdiğin kararlılıktan ve irade'den dolayı :)) bense kilo almak istiyorum. Vücut geliştiriyorum gerekli çünkü

Işıklı yol 01-04-2013 11:19 PM

Cevap: Kafaya Koydum Bir Kere
 
Ben de kafama koydum o sergiyi açacam :)

shadow_walker_ 01-04-2013 11:23 PM

Cevap: Kafaya Koydum Bir Kere
 
kafama koydum .. en büyük hayalimi gerçekleştirip uzaya gidicem .. eskiden imkansızdı şimdi biraz şans a ihtiyacım var ...

exilee24 02-04-2013 04:30 PM

Cevap: Kafaya Koydum Bir Kere
 
bende kafaya koydum artık mutlu olcam ideallrımin peşinden koşacam kim ne diyecekmiş hiç umrumda değil


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.