![]() |
KENDİ GÜCÜMÜZÜ KEŞFETMEK Nasılsınız sorusuna verilen cevaplar ciddi anlamda üzücü..Neden mi? Çünkü sıkıcı,kötü,berbat kelimlerini kullandığımız andan itibaren baştan kaybetmişiz demektir..Yapacak birşeyleriniz olsun..İlgi duyacağınız yetenekleriniz,bence artık kendi gücünüzü keşfetmenizin zamanı geldi... 1-Allah'a insanlardan daha çok yakın olun 2-Yeteneğiniz olmasa da birşeyler yazın.. 3-Müzik dinleyin. 4-Hedefiniz olsun. 5-Bazen hüzünlenin. 6-İşsizim demeyin,ben işsizliğin var olduğuna inanmıyorum..İşsizlik yok,iş beğenmemek var..Ama bir anda merdivenlerin 10.basamağında bulamazsınız ki kendinizi..İlk adımı adın.. 7-Yaptığınız iş ne olursa olsun,en iyisi siz olun.. 8-Hakkınızı savunun ama üsluplu bir şekilde.. 9-Bir çiçek besleyin evde..Bir ismi olsun ve hergün sevgiyle ilgilenin.. 10-Yardım edin çevrenizdekilere imkanlarınız ölçüde..Yardımsever olmanın huzuru hiçbir şeyde yok.. 11-Mantıklı olun fakat mantıklı oluşunuz sizin duygularınızı yaşamanıza engel olmasın.. 12-Aşık olun..Aşkınızın karşılığı olmasa bile ah edip vah etmeyin..Ama bu güzel duyguyu yüreğinizin derinliklerinde yaşayın.. 13-Sabredin..Sabrederken boyun eğmeyin,mücadele edin.. 14-Sizi yıpratan,mutsuz eden insanlardan uzak durun.. 15-Hayır demesini bilin... 16-Kendinizi sevin... 17-Ama bana sıkıcı,kötü berbat demeyin,en önemlisi şükredin. Ahmet Şerif İzgören |
Cevap: KENDİ GÜCÜMÜZÜ KEŞFETMEK Altın değerinde öğütler. Uygulayınca hayatınız ciddi anlamda değişecektir. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 PM. |