Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geliştiren Yazılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/)
-   -   Çalışmalara Başlamadan Önce Yapılması Gerekenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/622594-calismalara-baslamadan-once-yapilmasi-gerekenler.html)

minnettar 24-01-2013 04:13 PM

Cevap: Çalışmalara Başlamadan Önce Yapılması Gerekenler

Alıntı:

teresa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836246)
sevgili bykus yazın ıcın teşekkürler gerçekten güzel olmuş..ama sunu solemeden edemıycem bence mınnettar son derece haklı..bu forumda ınsanlarla en cok bılgı paylasan ınsanlara en cok yardım eden ınsandır mınnettar..ama kıtabı yayınlamamakta gayet haklı..hayır anlamıorum bıze yardım etme pahasına ılla bası belaya mı gırsın...o kıtap suan gündemde olan bı kıtap eger mınnettar onu burda paylaşırsa dava acabılırler minnettara..bu senın normal kıtap verme olayından cok farklı..yoksa mınnettar bu forumda kı en paylaşımcı ınsan bana gore..yanı bıraz mantıklı dusunursen sende gayet bu çıkarımları yaparsın zaten...hem bence emegede saygısızlık..cunku yazar bu kıtabı yazarken elbettekı para kazanmayı dusunmustur..eger mınnettar bu kıtabı yayınlarsa herkes burdan alır ve bu adamın emegıne saygısızlık olur...mınnettar harıc forumun bıle bası belaya gırebılır...ben ole dusnuorum

Teresa'cığım...
Sanırım ben de yanlış anlamışım. Ama ben sana b a y ı l ı y o r u m
SENİ SEVİYORUM ARKADAŞIMMMMM....girlhahagirlhahagirlhaha

minnettar 24-01-2013 04:18 PM

Bykuş:
Yaaa ben de yanlış anlamışım ama amacımda sadece takılmaktı inan. Gene de kusuruma bakma....
Bir de , Ben SENİ DE SEVİYORUM... Gerçekten donanımın, paylaşımların çok tatmin edici, bir eğitmen gibi açık açık ,anlaşılır, net çok güzel yazıyorsun.Üstelik çok değerli yazıların oldu ve ben severek takip ediyorum arkadaşım...

minnettar 24-01-2013 04:27 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836250)
Teresa'cığım...
Sanırım ben de yanlış anlamışım. Ama ben sana b a y ı l ı y o r u m
SENİ SEVİYORUM ARKADAŞIMMMMM....girlhahagirlhahagirlhaha

Bir düzeltme yapıyorum ve açmış olduğu konunun dışında birşeyler yazdığım içinde şimdiden Bykuş'dan özür diliyorum.
Teresa'ya bu cevabı benim için yazdıklarından dolayı savunduğu için yazmadım ,yanlış anlaşılmasın lütfen... Teresa, kızdığında da,mutsuzken de,sorgularken,paylaşırken v.b. hep öyle doğal ,içten, net, öğle samimi bir enerji veriyorki bana anlatamam ve ben bu tarafını çok seviyorum ,mutlu ediyor beni ... çıkarsız kuralsız bir kardeş gibi...

teresa 24-01-2013 05:01 PM

Alıntı:

minnettar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836252)
Bir düzeltme yapıyorum ve açmış olduğu konunun dışında birşeyler yazdığım içinde şimdiden Bykuş'dan özür diliyorum.
Teresa'ya bu cevabı benim için yazdıklarından dolayı savunduğu için yazmadım ,yanlış anlaşılmasın lütfen... Teresa, kızdığında da,mutsuzken de,sorgularken,paylaşırken v.b. hep öyle doğal ,içten, net, öğle samimi bir enerji veriyorki bana anlatamam ve ben bu tarafını çok seviyorum ,mutlu ediyor beni ... çıkarsız kuralsız bir kardeş gibi...

mınettar yazdıkların benı cok mutlu ettı bende senı cok sevıyorum..y789bu forumdaki herkesı cok sevıyorum herkesın paylaşımları cabaları cok hoşuma gıdıo...ayrıca bykus yazılarının devamını sabırsızlıkla beklıorum:)

ßyKuS 24-01-2013 05:59 PM

minnettar özür dilemeni gerektirecek bir durum yok ve güzel sözlerin için teşekkür ederim ayrıca teresa'yada iyiki varsınız..

gündoğuşu 24-01-2013 07:46 PM

çok faydalı bir yazı Paylaşım için teşekkürler en yakın zamanda uygulayacağım..

ßyKuS 20-07-2013 02:12 PM

Uzun bir aradan sonra yeniden planlı bir çalışma başlatmaya karar verdiğimde geçmişimden kazandığım bilgilerime göz atıyordum. Bilgiler üzerinde durdum karmaşık geldi bir an bana ve bende bilgileri daha kullanışlı hale getirmek için tekrar güncellemeye karar verdim. Bu çalışmanın amacı; hedefinize ve amacınıza hizmet eden yolda size yol göstermesi.

Çalışmalara Başlamadan Önce Yapılması Gerekenler;

— Temiz bir defter ve bir kalem gözünün önünde bulunsun..
— Kendine bir hedef belirle örneğin hayatında en çok şikayet ettiğin şeyi düzeltmek olsun
— Çalışmaları yaparken çalışmadan sonraki değişmiş halinizi imgelemeniz size extra'dan katkı sunacaktır + sizi motive edicek.
— Hedefinle ilgili detaylı bir plan çıkar. Plan'ınla ilgili kendine sorman gereken 4 önemli soru var. Bunlar;

1.) Bu çalışmayı neden yapmak istiyorum ?
2.) Çalışmalara ne zaman başlıcam ?
3.) Başladığım çalışmalar ne zaman son bulacak ?
4.) Program süresince aksatmadan çalışmaları yürütebilecek misin ?

Bu soruları cevaplandırdıysanız muhtemelen çalışmaya başlıcağınız konuyuda belirlemişsinizdir. Örnek bir çalışma
sunucam. Farkındalık Üzerine bir çalışma başlatıcam ve amacımda zihinsel farkındalığımı kazanarak olumsuz inançları yıkmak.

FARKINDALIK ÇALIŞMALARI

- Bu çalışmayı neden yapmak istiyorsum ?

Farkındalığı seviyemi arttırarak hayattan daha fazla doyum alıp ne geçmişe takılıp kalıcam nede gelecek için endişelenicem şimdiyi, anın tadını çıkarıcam. Olumsuz düşüncelerimin beni nasılda kısıtladığını izlicem ve buna bir son vererek kendimi kısıtladığım alanlarda birer birer yok edicem. Yaşadığımı hissetmek için uyanmak için hayata atılmak için daha fazla eğlenmek ve eğlendirmek için. Daha iyi bir hayat için, daha doyumlu ilişkiler için. vs. vs.

- Çalışmalara ne zaman başlıcam ?

Farkındalık egzersizlerini bir araya topladığım zaman uygun bir anda çalışmalara başlayacağım.

- Başladığım çalışmalar ne zaman son bulacak ?

Farkındalık seviyemi istenilen seviyeye çıkardığıma inandığımda son bulacak.

- Program süresince başladığın egzersizi aksatmadan yürütebilecek misin ?

Yürütebileceğime inanıyorum. Son olarak bir niyet ediyoruz. Çalışmalara başladığımız günden çalışmaların son bulacağa güne kadar çalışmaları düzenli yapmaya karar veriyorum ve verdiğim bu karara sadık kalmayı seçiyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:43 AM.