![]() |
Cevap: hoopo ' no sevgili ntemmuz, eğitimde öğrendiklerinizi biraz özetlerseniz çooooookkk sevinirim.. ben zero limit kitabını okudum.. bu konuda internetten araştırmalar yaptım.. ama bir eğitime katılma fırsatım olmadı... eğitimlerde verilen püf noktaları varmı acaba diye merak ediyorum... bizimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.. teşekür ederim... |
Cevap: hoopo ' no Alıntı:
Videoları açamıyorum sayfa görüntelenemiyo diyor.yayından kalktı acaba yaptığın uygulamalar gerçekten çok güzeller ve harika bilgiler paylaşmışsın. teşekkür ederim:) bir şey soracağım eşin için yaptığın uygulamayı eşimin benliğine mi diyorsun yada resmine yada kendisine bakarak mı yapıyosun ben ağzımdan seni seviyorum.senden özür diliyorum lütfen beni affeti hiç düşürmüyorum ama buda güzel bri uygulama bende uygulamak istiyorum o yüzden merak ettim çok çok teşekkür ederimmm sevgilerrr |
Cevap: hoopo ' no hoopo no(niye daha normal bir isim bulunmamış orası ayrı) bildiğimiz olumlama tekniği başka bir farkı yok bence, birde uyumadan önce huzurlu sakin bir ortamda yapılınca olumlamalar çok daha faydalı kesinlikle.. |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:46 AM. |