Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geliştiren Yazılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/)
-   -   BANA KENDİMİ ÖNEMLİ HİSSETTİR.......... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gelistiren-yazilar/616572-bana-kendimi-onemli-hissettir.html)

THE BAKER 16-08-2011 02:36 AM

Cevap: BANA KENDİMİ ÖNEMLİ HİSSETTİR..........

Alıntı:

daktilo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 779953)
BANA KENDİMİ ÖNEMLİ HİSSETTİR

Herkes boynunda bir levha taşır ve bu levhanın üzerinde -Bana kendimi önemli hissettir- yazar. İnsanlarla çalışırken bu mesajı asla unutmayın…" Eğer üzerinde iyi çalışılırsa, bu tavsiye hayatınızı değiştirecek tavsiyeler arasında en önemlisi olabilir. Eşiniz, çocuğunuz, müşteriniz, iş arkadaşınız veya rastladığınız kişilerle olabilecek herhangi bir ilişkide uzun süreli bir etki yaratmak için en iyi yol karşınızdakinin değerli olduğunu hissetmesini sağlamanızdır.sapkal89
Dostça kalın.

Daktilo inan bu paylaştıkların o kadar doğru ki..Geçenlerde konunu okudum o günden beri bu levhayı hatırlamaya çalışıyorum ve gerçekten çok işe yarıyor.Bunun için sana teşekkür etmek istedim.

strongman 16-08-2011 03:26 AM

paylaşım için teşekürler...

ELPARANOID 16-08-2011 07:36 AM

Gerçekten her insanın kullanması gereken tüyolar. İnsanların çoğu sevdiklerine kendilerini ifade edemiyorlar. Bazıları da sanki böyle tüyoların yapmacık olduğuna kendini inandırdığı için kullanmıyor. Ama eğer bir insanı, onun yaptıklarını seviyorsan ona sevgini göster. Sevgini göstermenin yollarını bilirsen o zaman karşındakı senin tarafından sevildiğini anlar. Mesela: yemeği beğendiğinizde annelere, eşlere "çok teşekkür ederim, bu kadar nefis yemekleri yapmak büyük bir marifet ister" demek nerde, "kötü olsa zaten söylerim, görmüyor musun yiyorum" demek nerde.

küçük umutlar 16-08-2011 12:26 PM

şu kısa ömürümüzde insanların kalplerinde anlık bile olsa büyük yerler bırakmak çok güzel bişey bence :)

rüyamsın 16-08-2011 01:36 PM

paylaşım için teşekürler...

cixili 16-08-2011 01:43 PM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 781125)
ben de bir kafedeyken falan ilgilenen kişiye teşekkür ettiğimde aynı tepkiyi almıştım yanımdaki arkadaştan.. yani kendileri öyle düşünmüyor diye bir de eleştirisel yakalaşmıyorlar mı.. töbe töbee...utananadam

ben de çokça teşekkür ederim. başkalarını önemseme. aslında ' ı bunun işi yapacak tabi ' diyenler kendileri ufak bir emek sarfettiklerinde ne kadar çok ilgi sözü beklerler dikkat et. bunu sanki çok büyük olay yapmış gibi anlatır dururlar. kısaca başkalarına saygısı olmayan isanların kendileri daha çok saygı beklerler.

neslist 16-08-2011 01:56 PM

teşekkür etmek ve gülümsemek gerçekten çok kıymetli :)

selda02 17-08-2011 02:20 PM

of teşekküretmek sürekli gülümsemek selam vermek kimi insanın doğasında vardır zaten kıskanç eşim nekadar seninkisi masumca olsa bile hem cinslerinin yanlış anlamalara neden olabileceğini söyleyip beni bozmaya çalışsada elimde deyil sürekli gülümseyip teşekkür etmek kendimi iyi hissettiriyor napım:zpzp:

sweeet 17-08-2011 03:02 PM

Sen en doğrusunu yapıyorsun Seldacım...

azraist_24 07-12-2011 11:56 AM

Alıntı:

selda02 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804947)
of teşekküretmek sürekli gülümsemek selam vermek kimi insanın doğasında vardır zaten kıskanç eşim nekadar seninkisi masumca olsa bile hem cinslerinin yanlış anlamalara neden olabileceğini söyleyip beni bozmaya çalışsada elimde deyil sürekli gülümseyip teşekkür etmek kendimi iyi hissettiriyor napım:zpzp:

Hrika bir anlatim ve tesekkur etmek ile sukretmek arasinda hicbir fark yoktur... Herseye sukur edelim olumsuzluklara bile ....Cunku onlar olmasaydi olumlu ve guzel her duygunun gederini bilmez olurduk diye dusunuyorum...

Kof678hnuyu guncellemek istedim....

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 PM.