![]() |
Birbirinden Güzel Hazır Cevaplar... Hazır Cevaplar=Zeki Birey Haydi millet en çok beğenilen hazır cevaplar aranıyor.Benim en çok sevdiklerim(1,4) 1-)Bir toplantıda bir genç, M. Akif'i küçük düsürmek için: - Afedersiniz, siz veteriner misiniz? demiş. M. Akif hiç istifini bozmadan şu cevabı vermiş: - Evet, biryeriniz mi ağrıyordu? 2-) Bir filozofa sormuşlar: Şansa inanırmısınız? Filozof: Evet, yoksa sevmediğim insanların başarısını neyle açıklardım. 3-) Lokman Hekim’e: --Hastalarımıza ne yedirelim? diye sorduklarında, şu cevabı vermiş: --Acı söz yedirmeyin de, ne yedirirseniz olur. 4-) Doktar ameliyattan çıkar ve hastasının derhal bir beyne ihtiyacı olduğunu söyler.Hasta yakınlarından bir bay sorar: - Beynini nereden ve ne kadara alabiliriz diye sorar. Doktor cevap verir: -Kadın beynini 200€ Erkek beynini 400€ der.. ve yerini söyler Bay güler.Kendinden emin bir şekilde Erkeklerin beyni pahalıdır.Hatta paha biçilemez diye şişer... Doktor istifadesini bozmadan... Erkeklerde beyin nadir bulunduğundan dolayı Kadınların ki ne göre pahalıdır der.. 5-)Yavuz Sultan Selim,birçok Osmanlı Padişahı gibi sefer hazırlıklarını gizli tutarnış. Bir sefer hazırlığında veziri ısrarla seferin yapılacağı ülkeyi sorunca, Yavuz ona: Sen sır saklamasını bilir misin? diye sormuş. --Vezir, Yavuz’dan cevap alacağı ümidiyle: --Evet, Hünkarım bilirim, dediğinde; Yavuz cevabı yapıştırmış: --Ben de bilirim. 6-) Öğretmen, Biyoloji dersinde, öğrencisine: http://img1.loadtr.com/b-378545-g%C3...Czel_bebek.jpg-Söyle bakalım, demiş. En son hangi dişler çıkar? Çocuk, düşünmeden cevap vermiş: -Takma dişler öğretmenim. |
Cevap: Birbirinden Güzel Hazır Cevaplar... 3-) Lokman Hekim’e: --Hastalarımıza ne yedirelim? diye sorduklarında, şu cevabı vermiş: --Acı söz yedirmeyin de, ne yedirirseniz olur. Bu çok hoş gerçekten. Paylaşım için teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:04 AM. |