![]() |
uyku ve baş ağrısı Ben yaklaşık 3-4 gündür ego güven güçlendirici ve suçluluk dinliyorum ve sanırım suçluluk ağırmı geldi bilmiyorum baş ağrısı ve uyku yaptı..geceleri dinliyordum gece olduğuna mı acaba dedim bugün gündüz dinledim esneyip duruyorum bunlar normal sanırım başlangıçda önerilerinizi almak isterim saygılar... |
Cevap: uyku ve baş ağrısı Elbette normaldir.Bu istediğiniz yoldasınız demek oluyor.Telkin sonrası etkiler bölümünede bakarsanız faydalı olur :) Başarı ve mutluluklar |
Cevap: uyku ve baş ağrısı bunlara razıyım yeterki faydasıını göreyim ilginiz için teşekkürler.. |
Cevap: uyku ve baş ağrısı Alıntı:
kendimize en büyük yardımı yine biz yaparız |
Cevap: uyku ve baş ağrısı evet sabır çok önemli sabırla innaçla inş zamanla faydasını görecem hayırlısıyla...birde dinleyiş şeklimle ilgili bi sorum olcak her ihtimale karşı:) ego güven güçlendirici ve suçluluk dinliyorum yazdığım üzere:)ne kadar dinleyebiliyorsam atıyorum 1 saat 4-5 kez birinden 3-4 kez diğreinden dinliyorum.doğrumudur? |
Cevap: uyku ve baş ağrısı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...inleyebilirim/ burayı incelerseniz bu ve akla gelebilecek diğer soruların cevabını bulabilirsiniz |
Cevap: uyku ve baş ağrısı ben her ikisinide sanat müziği versiyonunda dinliyorum hepsinin etkisi aynıdır değilmi..? |
Cevap: uyku ve baş ağrısı Alıntı:
kimi ney sever kimi sizin gibi sanat müziği içeriğindeki metinler aynı, etkisi sizin değişime hazır olmanızla doğru orantılı diyebiliriz art56art56 mutluluklar krzm67 |
Cevap: uyku ve baş ağrısı lütfen acil cevap... telkinmp3.com dan indirdiğimiz müziklerin hepsi 2007 versiyonmu.yani hepsinde de mutluluk telkini var değilmi? bi yorumda.eski versiyonlar da varmı? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:53 PM. |