![]() |
YOK BÖYLE BAŞ AĞRISI...! telkineri birkaç gündür dinliyorum.ben başımın bu derece ağrıdığını hatırlamıyorum.resmen çatlayacak gibi ve hiç durmuyor.gribim ondan mı yoksa bu telkinlerin iyi geleceği anlamına mı gelir? |
Cevap: YOK BÖYLE BAŞ AĞRISI...! İkiside olabilir..bazen suçluk telkini direnç oluşturuyor..Her ikisin de geçici bunu biliyoruz..Geçmiş olsun.. |
Cevap: YOK BÖYLE BAŞ AĞRISI...! teşekkürler... |
Cevap: YOK BÖYLE BAŞ AĞRISI...! EVET BUNU FARKETTİM.SUÇLULUK TELKİNİNDE BAŞIM DAHA ÇOK AĞRIYOR GERÇEKTEN... |
Cevap: YOK BÖYLE BAŞ AĞRISI...! gündüz dinlemeyi tamamen bırakıp gece uyurken dinle. faydası olabilir. en azından oluşan dirençler hafifleyip yok olana kadar. |
Cevap: YOK BÖYLE BAŞ AĞRISI...! suçluluk duygusu telkini gece dinlediğimde çok kötü kabus dolu rüyalar gördüm. gündüz daha iyi diyoruum arkadaşım. |
Cevap: YOK BÖYLE BAŞ AĞRISI...! ben kabus görmüyorum çok şükür.ama gündüz dinlediğimde de başağrısından duramıyorum.gündüz sadece egoyu gece de suçluluğu dinlesem nasıl olur? |
Cevap: YOK BÖYLE BAŞ AĞRISI...! evet herkeste farklı tepkilere neden oluyo. dediğin gibi gündüz egoyu gece suçluluğu dinle bakalım. belki iyi gelir baş ağrına. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:21 PM. |