![]() |
Ynt: Neler yaşıyorum ve baş agrım Bymemet dostlugunuz için teşekkürler linkleri inceliycem gelişmelerden haberdar edecegim bu sayfada. |
Ynt: Neler yaşıyorum ve baş agrım http://rapidshare.com/files/10986470...304_R.doc.html eft yi nasıl kullanacağınızı öğreten dosyayı bu linke yükledim indirip çalışırsanız faydalı olacağına inanıyorum |
Ynt: Neler yaşıyorum ve baş agrım Sn Hayalayaz yardımız için çok teşekkür ederim yüklemeyi başaramıyorum maalesef yardımcı olursanız nasıl yükleyecegim konusunda minnettar olurum. |
Ynt: Neler yaşıyorum ve baş agrım Bugün 5GÜN : Dün gece rahat uykuya dalabildim sabah gene kendimi enerjik hissediyordum bu enerjik olma hissine çok sevdim tüm gün boyu mp3 leri dinledim ve yapmayı hep erteledigim üşendiğim bir kaç işimide yapabildim baş agrımda bir hafifleme söz konusu karnım sürekli acıkmaya devam ediyor bugünlük bu kadar |
Ynt: Neler yaşıyorum ve baş agrım ablam linkin üzerine tıkla.. rapid açıldığında altta FREE yazıyor tıkla hareketli sayıların sıfırlanmasını bekle.. şansın varsa hapy hoursa denk gelirsin..biraz şanslıysan sadece kedili harflere denk gelirsin..daha az şanslıysan kedi köpekli harlere denk gelirsin yani birçok harf olur açılan sayfada..kedli harflari yaz minicik pencereye sonra tıkla ve download et.. ( ben kediler köpekler bir arada olunca şaşı bak şaşır oluyorum.. sonra pir pencere açılacak..SABİT DİSKE KAYDET i işaretle ve masa üstüne açılan dosyayı oku bukadar..aaa bu arada eft resmini siteye koydum..o resme bakarak çalışırsanız kolay olur ..saygılı sevgiler |
Ynt: Neler yaşıyorum ve baş agrım Sn Hayalayaz yükleyebildim kedi ve köpekleri seçmem biraz zor olsada sevincli ilginize teşekkürler umarım bu teknige de inanarak başlayabilirim . |
Ynt: Neler yaşıyorum ve baş agrım Sn Hayalayaz eft resmini bulamadım bu konuda da bir yardımız gerecek . Teşekkürler |
Ynt: Neler yaşıyorum ve baş agrım |
Ynt: Neler yaşıyorum ve baş agrım 6 Günüm: Gördüğüm rüyalardan çok mutlu oldugum için hiç uyanmak istemedim saat 3 kadar yattım baş agrım kalmadı sayılır çok hafif bazen yokluyor kendime güvenimde ve yürüyüşüm deki değişikleri bugun daha iyi farkettim şuan ego , suçluluk ve sf dinliyorum çogunlukla kulagıma hayt hayt die sesler geliyor bilmiyorum sizede geliyormu bunları duydukça içim rahatlıyor boş bişiy dinlemediğimi anlıyormuşum gibi sanki o salak takıntımda bi değişiklik yok umarım onuda def ederim herşey yolunda şimdilik bugunlük bu kadar. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:08 AM. |