Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz > Geçici Baş Ağrısı

Uyarılar

Başda ağırlık hissi...

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Başda ağırlık hissi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İlk dinlemeye başladığımda sanki tabiri caiz ise kafam kazan gibi oldu. Bunu ilk önce fark edemedim çünkü çalışma ortamında da dinlediğimden işlere bağlıyordum.Fakat ziyaretime gelen arkadaşlarda da aynı etkiler oluştu. Yani başta ağırlık hissi snki çok kitap okumuş gibi veya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi

Anketimiz: Telkinleri Dinledikten Sonra Geçici Olarak da Olsa Başınız Ağrıdı mı?
Başımda Ağırlık Hissi Oldu! 378 45.00%
Başım Ağrıdı! 219 26.07%
Başım Çok Ağrıdı! 162 19.29%
Baş Ağrısı Olmadı 81 9.64%
Katılımcı sayısı: 840. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Başda ağırlık hissi...

Like Tree2Likes
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-08-2006, 04:53 PM   #1 (permalink)
etf
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2006
Mesajlar: 200
Tesekkür: 0
94 Mesajinıza toplam 280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etf is an unknown quantity at this point
Standart Başda ağırlık hissi...

İlk dinlemeye başladığımda sanki tabiri caiz ise kafam kazan gibi oldu. Bunu ilk önce fark edemedim çünkü çalışma ortamında da dinlediğimden işlere bağlıyordum.Fakat ziyaretime gelen arkadaşlarda da aynı etkiler oluştu. Yani başta ağırlık hissi snki çok kitap okumuş gibi veya matematik problemleri çözmüş gibi. Yaklaşık 45 dk dinlemekle bu oluşmakta-ki bunu gelen misafirler söylemekte. Ama sonrada fark ettim ki bu scriptlere bağlı ve artık şöyle bir sonuca bağladım sebebi: Her ne kadar duyulan müzik sesi veya okyanus sesi yapıyor gibi görünse de beyin o anda devamlı bombardıman altında. Mesajlar sürekli beyine etki etmekte. Bu şuna benziyor hani çin işkencelerinden bahsedilir. devamlı aynı noktaya su damlası gibi. Yani etki elde etmek için beynin ilgili bölgesi sürekli sanki bir piyanonun bir tek tuşuna devamlı basılması gibi o bölgenin uyarılması ve gerekli bağlantıların yapılarak( beyin tarafından) gerekli yerlerin harekete geçirilmesi. Tabii olarak bu da zaman almakta. 1-2 sefer dinlemekle olacak bir şey değil yani sürekli veya belli sayıda gün içinde dinlenilmesi gerekir. Gerekli bağlantılar yapıldıktan sonra yani yerleşim olduktan sonra tekrarlanması arasıra olsa kafi gelmekte. Bu e binmek gibidir, Bir sefer öğrenildimi bir daha unutulmaz..
Biraz fazla detay gibi oldu fakat bildiğim kadarı ile açıklamaya çalıştım. Tabii ki BANA GÖRE....
Saygı ile....

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Kupabesta likes this.
etf isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-08-2006, 04:06 PM   #2 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
Mesajlar: 13
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
soninlow is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başta ağırlık hissi...

bencede dediklerin mantıklı .katılıyorum .çok dinlemek gerek etkili olabilmesi için.birazda sabırlı olmak lazım
soninlow isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-08-2006, 09:24 PM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Başda Ağırlık Hissi

Telkinleri dinledikten sonra başlarında ağırlık hissi olduğunu söyleyenler olduğu gibi başı çok ağrıyanlarda oldu.Bunun nedeni telkinlere karşı direnç olmasıdır.Bu konuda ki istatistiki bilgi için oy kullanabilirsiniz.
Kupabesta likes this.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2006, 12:52 PM   #4 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Oct 2006
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
gulerk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başta ağırlık hissi...

Sigara bırakma telkinini sublimal mesages adlı programla birlikte iki gündür dinlyorum. Mp3 'ü yüklemeden önce sublimal message adlı programını kurdum ve sigara ile ilgili mesajları ekrana veriyorum sürekli. bugünde mp3'le birlikte dinliyorum. Gece uyurken de dinledim. Bendeki etkileri; dinlemeye başladığım ilk saatten beri, mide bulantısı, baş ağrısı, boyun ağrısı ve halsizlik. Kendimi halsiz hissediyorum. Uykum varmış gibi süreki. Sigara içerken midem bulanıyor ve içmek istemiyorum. Hahi grip olursunuz da sigara canınınız çekmez ve içerken mideniz bulanır, başınız döner. onun gibi aynen.
Bu belirtiler insan ilk defa reki aldığın da da olur. blokajlar çözülmeye başladığında, belli bir direnç oluşur. ve belirtiler birkaç gün veya bir hafta gibi değişen sürelerde problem neyse daha fazla ağırlaşır. vucüt ve bilinç yeni olan şeye bir çeşit tepki gösterir.
Ben aynı durum olduğunu düşünüyorum. Olanı olduğu gibi kabullenmeye ve durumu kutlamaya başladığımızda belirtiler hafifler. Ben şöyle bir mantra tekrarlıyorum bu gibi durumlarda. ''dirençlermi görüyor ve onları kabulleniyorum. direnç burada, korku burada, onu kabulleniyorum ve seviyorum. Onun bir yere gitmesi gerekmiyor. o benimdir. benim bir duygumdur. O duygunun fiziksel bedenimde dolaşmasına izin veririm. Engellemem rahatça istediği yere gitsin. Daha sonra duyguyu kalbime getiririm. Kalbimin pembe parlak sevgisi içinde eridiğini hayal ederim. Daha sonra Yüksek benliğimden ‘’Hazır olduğumda onu salıvermesini’’ isterim. Salıverin gitsin.
Hiçbirimiz mükemmel varlıklar değiliz. Mükemmel olmak zorunda değiliz. Sedece yapabileceğimizin en iyisini yapmalıyız. Mükemmellik tanrıya mahsustur. Bu yüzden kendimizde ne varsa. Sosyal fobi, kilolu, toplum karşısında konuşamayan, suçluluk duygusu, sosyal fobi bağımlı, vs. vs . Her ne olursak olalım. Her şey ilk önce kendimizi olduğu gibi kabullenmek ve sevmekten geçer herşey. Kendimizi çok ama çok sevmeliyiz ki diğer insanlarıda sevebilelim. Yargılamadan, koşullandırmadan Sadece var oldukları için. Gerisi gelecektir zaten.
Sen neye hazırsan,
O da senin için hazırdır.

Gelişmeleri daha sonra yazacağım yine.
sevgilerimle
güler
gulerk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-12-2006, 04:32 PM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Mesajlar: 10
Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lily is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başta ağırlık hissi...

Ben bi kere dnledim 1 2 saat falan ve acaip başım agrıdı ayrıca yunus sesleri cok ürkütücü gelio ..:s
Lily isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-12-2006, 04:33 PM   #6 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Başta ağırlık hissi...

Yunus sesi dinlemek yerine ney sesi tercih edebilirsiniz.Neden yunus sesi olanları dinliyorsunuz...
Slmlar
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-12-2006, 11:57 PM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Dec 2006
Mesajlar: 10
Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 17 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lily is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başda ağırlık hissi...

newage ya da klasik versiyonlarını yapıcakmısınz...baslıkları var da kendileri yok ..? cok şey istiorum bende ama :) teşekkürler
Lily isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2007, 08:50 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 86
Tesekkür: 0
38 Mesajinıza toplam 128 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
burdayım2006 is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Başda ağırlık hissi...



ego ile ilgili cok sorunum olmasına ve kendimi bildim bileli depresif biri olmama ragmen telkinler bende öyle basda agırlık, mide bulantısı falan yapmadı, etki etmiyor mu iyice acaba dusun
burdayım2006 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2007, 10:28 PM   #9 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: Başda ağırlık hissi...

Bu kişiden kişiye değişen bir şey...İlle de baş ağrısı yapacak diye bir şey yok..Aslında madem başınızda bir ağrı yok öyle ise listenizde ki telkin adedini arttırabilirsiniz.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-01-2007, 01:44 AM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 14
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizzined is an unknown quantity at this point
Standart Başda ağırlık hissi...

Bugun telkinlere başladığımın 6.veya 7.günü olacak.İlk 3.güne kadar inanılmaz bir baş ağrım vardı ama hiç korkupta bırakmak niyetine kapılmadım ağırdığını bile hissetmemeye çalıştım bir bakıma.Sitedeki normaldir geçer yazınızı okuduktan sonrada sabırla bekledim ve ilk defa bu akşam baş ağrısı yok özellikle bugun 12-13 saatin üzerinde dinlememe rağmen.Şu an herşey normal ve baş ağrılarım yok.Bunu sorun edipte azda olsa panik yapan arkadaşlarlar varsa merak etmeye gerek yok.Endişelenecek bir durum değil kesinlikle.Paylaşmak istedim.


Teşşekürler.
denizzined isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Başda ağırlık hissi...

Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Başda ağırlık hissi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İlk dinlemeye başladığımda sanki tabiri caiz ise kafam kazan gibi oldu. Bunu ilk önce fark edemedim çünkü çalışma ortamında da dinlediğimden işlere bağlıyordum.Fakat ziyaretime gelen arkadaşlarda da aynı etkiler oluştu. Yani başta ağırlık hissi snki çok kitap okumuş gibi veya ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.