![]() |
Delirdimmi ? :) Merhaba arkadaşlarım, bende telkinleri 6 gündür dinliyorum gerçekten baş ağrıları hissediyorum ama ensemden sanki biri sıkıyormuş gibi bir baş ağrısı... Neyse asıl konu şu; Kendimi bildim bileli sabahları güler yüzlü mutlu uyanmazdım...ama son 2 gündür her sabah aklıma olmadık bişiler geliyor ve deli gibi gülmeye başlıyorum.. noluyo bana |
Cevap: Delirdimmi ? :) sakin ol arkadaşım ensenden kimse sıkmıyor...sevincli burada okuduğuma göre baş ağrısın normalmiş... deli gibi gülmene gelince; öhö bu konuda sabıkalı biri olarak çok fazla yorum yapamayacağım...f678h al sana deli gibi gülen adam hediye edeyim: http://img193.imageshack.us/img193/2371/mtk0ndyy.jpg |
Cevap: Delirdimmi ? :) bu sabah olanı anlatayım da herkes gülsün bari .... ben geceleri ego ve suçluluğu dinliyorum ( doğa sesi ) sabaha kadar kısık sesle odamda çalıyor evde kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde .... bu sabah biraz geç uyanınca annem odama gelmiş beni uyandırmak için tabi su sesiyle birlikte script çalıyor... Annem ; " oğlum kalk kalk odada bi yerde borumu patladı şarıl şarıl su sesi geliyo ....." :D |
Cevap: Delirdimmi ? :) hüfff ne kadar şanslısın, komik bir hayatın var arkideşim! sevincli |
Cevap: Delirdimmi ? :) çok komik ya gerçek mi ? sevincli |
Cevap: Delirdimmi ? :) Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:46 AM. |