![]() |
GEZEGENLER VE TEPKİMİZ Gezegen resimlerine bakınca içim ürperiyor birden o büyüklük şahanelik karşısında kendimi çok küçük hissediyorum.Kendi kendime bir yorum yaptım ben de bu kadar sahane bir sistemle yaratıldım ve doğdugumda Bana yargılama süreci seçim süreci verilmeden bu kadar büyüklüğü direk görseydim herhalde kalp krizi geçirir büyük bir korkuya kapılırdım ben nasıl yaşayacagım korkusuna kaptırıp dilsiz kalırdım sanırım.Bu şahanelik karşısında dehşete de düşmemek için yaşıyoruz sanırım korkumuzu kuşkumuzu kazalarımızı ilişkilerimizde ki negatif olayları bellli bir aşamaya geldikten sonra farkinda oldugumuz an güzelliklere nasıl tepki verecegimizi öğreniyoruz hak ettikleri şekilde eveeet bir kapı daha açıldı şimdi düşünmeye devam blook |
Ynt: GEZEGENLER VE TEPKİMİZ Gerçekten o resimleri ve google earth'ı görünce ben de çok etkilenmiştim ve ne kadar küçük olduğumuzu farketmiştim. Bir müddet korku verdi bana bu düşünce şimdi alıştım. Bazen yine düşünüyorum da aklımı bozmamak için frenlemeye çalışıyorum kendimi. Sahiden çok muazzam büyük bi evren ve biz onun içinde bizim tabirimizce atomdan daha küçüğüz. Aklımızı koru yarabbim 96 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 PM. |