![]() |
Ynt: Hadi istiklal marşımızı okuyalım ! cânı, cânânı bütün varımı alsın da hüdâ Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüdâ. |
Ynt: Hadi istiklal marşımızı okuyalım ! Ruhumun senden, ilahi, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. |
Ynt: Hadi istiklal marşımızı okuyalım ! Bu ezanlar ki şahadetleri dinin temeli , Ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli |
Ynt: Hadi istiklal marşımızı okuyalım ! O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım, Her cerihamdan, ilahi, boşanıp kanlı yaşım, |
Ynt: Hadi istiklal marşımızı okuyalım ! Fışkırır ruh-ı mücerred gibi yerden na'şım; O zaman yükselerek arşa değer belki başım! |
Ynt: Hadi istiklal marşımızı okuyalım ! Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilal! Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helal. |
Ynt: Hadi istiklal marşımızı okuyalım ! Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl: Hakkıdır, hür yaşamış bayrağımın hürriyyet; Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl. |
Ynt: Hadi istiklal marşımızı okuyalım ! Mehmet Akif ERSOY |
Ynt: Hadi istiklal marşımızı okuyalım ! hepinize cok tesk ediyorum arkadaslar ne mutlu türküm diyene http://www.hizliresim.com/2008/6/28/1235.jpg |
Ynt: Hadi istiklal marşımızı okuyalım ! TEBRİKLEEEER... 25889 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 AM. |