![]() |
şu anda ne dinliyorsun ? su anda ne dinliyosun ? sürekli güncel tuıtalım :D siftah benden :D post lar sizlerden ümit besen --nikah masası 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a 88a |
Ynt: şu anda ne dinliyorsun ? radyo yayınımızı |
Ynt: şu anda ne dinliyorsun ? zafer peker - sensiz sabah olmuyor |
Ynt: şu anda ne dinliyorsun ? çok huzurlu bir yayın akışı var.emegine saglık sevgili mümin kiss3 |
Ynt: şu anda ne dinliyorsun ? ego güçlendirici-doğa s45apk |
Ynt: şu anda ne dinliyorsun ? Alıntı:
|
Ynt: şu anda ne dinliyorsun ? hafıza konsantre doğa versionun üzerine makis ablianitis - love secret super |
Ynt: şu anda ne dinliyorsun ? bende dinlemek isterdim ama bende baska bi yerde yayındayım su anda :=) azer bülbül- illede sen hep beraber aglıyoruz :D |
Ynt: şu anda ne dinliyorsun ? ortaya bi karışık yaptım telkinlerimi yiyorum. Ayy pardon dinliyorum. Yaaa ben gidip bi yemek yiyim geliyim. Bu böyle olmayacak. Sonra görüşürüz dostlar... hismiley |
Ynt: şu anda ne dinliyorsun ? ahauzuhauzhuhauhauhuzczxxzxzxzxzxz :D:D:D tuz istermisn üstadehehe aslızen-şerefe aşklara hobaaaaaaaa teyyy teyy wave wave wave |
Ynt: şu anda ne dinliyorsun ? merhabalar forumda arabesk konusuna daha öncede bir kaç kez değindim ama net bir dille tekrar hatırlatıyorum.. içerisinde acı yüklü mesajların olduğu şarkıların forumda paylaşılmasını yasaklıyorum.. bu şekilde karşılaştığım mesajlarınızı uyarı yapmazksızın sileceğim.. bilginize.. şunu herzaman hatırlamanızı önemle rica ediyorum.. forum bireysel alnımız değildir.. burda bir çok kişi değişmek için mücadele vermekte.. gereksiz yere üzücü mesajlar atarak kişilerin değişimlerine destek yerine engel olamaya gerek yoktur.. hepimiz daima birbirimizin yanında olmaya çalışıyoruz ama eylemlerimizi anlatırken aynı şeyleri sürekli tekrarlamaya ve tekrarlatmaya gerek yoktur.. hepinize anlayışınız için teşekkür ederim... bu mesajıma kimse üzerine alnırak cevap vermesin.. sadece nasıl hareket etmemiz gerektiği konusunda nacizane bir hatırlatmadır.. sevgiler.. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:58 PM. |