![]() |
Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor O da bu resmi yapan mıymış? :) |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor Neymiş acaba.. |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor hiç de güzel çizilmediği mi?:))) |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor Kuzey rüzgarı bence :/ |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor Alıntı:
|
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor Boşuna uğraşmayın o "1" kişi siz olamayacaksınız. Düşünsenize bu resmi anlama şansınız 10000'de sadece "1".smil56 |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor Alıntı:
O 1 kişi olmaktan ziyade, derdimiz birazcık kafa yormak efendim :) |
O zamandan beri hala düşünmekteyim. Allah'tan 10000 gibi bir sayı verilmiş yoksa zekam hakkında ciddi ciddi düşünmeye başlayacaktım.khkh56 Bol düşünmeler efenim. Bakalım kim bulacak.s456956k |
valla alinti yaptim ama safsatadir diyorum ben.. |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor Ve ne yazık ki ben o 9999 kişiden biriyim. khkh56 |
|
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor benim küçükken yaptığım manzara resmine benziyor ama farkı ben dere yapardım bu dereyi kurutmuş e kuraklık var tabi resime yansımışsmil56 |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor "Delinin biri bir kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış" misali oldu ama ben bu tip resimlerde gerçekten bir anlam olduğuna inanıyorum. 10000 sayısı sadece resme dikkat çekmek içindir bence. Düşünmeye devam.dusun2 Beyin egzersizi yapıyoruz işte daha ne istiyorsunuz.krz56 |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor son hava bukucu avatar aang ve arkadaslari, zuko ve diger ates bukuculerden kacmak icin, bizonlariyla hareket edince, yeryuzunde ve gokyuzundeki hava akimini gosteriyo :PPPPPPP hatta bizde resme bakarak bizonuyla resimdeki alana soldanmi yoksa sagdanmi girdigini tespit etmeye calisiyoruz.... :)) deli sacmasi oldu ama idare edin arkadaslar :P |
|
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor idea3resimdeki sarı çizilen yolun sonu yok.................. yani etraftaki güzelliklere aldanıp yani uzun lafın kısası (dereyi görmeden paçaları sıvama) |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor Yaşadığımız dünyayı temsil ediyor bence :) İçinde bulunduğumuz kurgusal rüyadan uyandığımız zaman gerçek netlikle ve gerçek renklerle tanışacağımız öğretisini hatırlattı bana bu resim. |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor Resimde insan yüzleri ve silüetler var sanki mesela bulutların arasında bir yüz vardusun2 |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor Anlama hakkımı saklı tutuyorum. |
Evet, o yüzü ben de gördüm. Ben o bulutların arasında sırtını dönmüş yatan birini bile gördüm y789 |
Cevap: Bu Resmin Ne Anlama Geldiğini, 10000 kişiden Yalnızca 1'i Anlayabiliyor Resimde ne olduğu önemli değil ne görmek isterse insan onu görür bence... ben ağaçların arkasında bir dere görüyorum sesi geliyor ordan anladım:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 AM. |