![]() |
Forumun En'leri Forumun En'lerini seçmeye ne dersiniz... 1. En İyiniyetli paylaşımcı Üye: hayatımdeğişti 2. En iyi User: (FaydalandıGı konulara en iyi saygı gösteren üye) karavan, ayay, yelda_k,gülsevgi, zindan ve ismini hatırlamadığım niceleri... 3. En Yardımsever Üye : Tüm kullanıcılar 4. En mantıklı üye: sanemce 5. En iyi seminer veren Üye : shamaniac 6. En hedefçi üye :keops 7. En evrene dileğini emir veren üye : bengusu 8. En iyi yorumla destek veren üye:fgçeker,yenibirhayat,sanemce... 9. En taze anne Üye : bigokyanus :) 10. En Çok Tanismak İstediginiz Üye: (gercek hayatta): Paylaşımda bulunduğum, paylaşımlarını okuduğum herkes 11. En Güzel Avatari Olan Üye: yenibirhayat 12. En meslektaş Üye: Renac 13. En Canayakin Üye: tüm moderatörler ve tüm kullanıcılar 14. En melek vampir üye:Wampirella 15. En Olgun Üye: ayrım yapamayacağım tüm moderatörler 16. En Çaliskan Üye: 17. En Unutkan Üye: 18. En taze baba adayı Üye: himalayalar 19. En Duygusal: 20. En Alıngan Üye: 21. En Şirin Üye: 22. En İyi Yorumcu: 23. En Sevdiğiniz üye: 24. En Abi üye:karavan 25. En İyi Element Uyduran Üye http://www.eliteturks.gen.tr/images/smilies/biggrin.gif 26. En Disiplinli Üye : 27. En Çok Avatar Değiştiren Üye 28. En Fedakar Üye 29. En Çok Online Olan Üye Arkadaşlar tanıdığım kadarıyla yazmaya çalıştım hatta tamamlayamadım , sizler ekleme yapabilirsiniz , yaparsanız çok mutlu olurum. Vakit buldukça ve aklıma geldikçe ben de ekleme yapmaya çalışacağım. Her daim huzurla ve sevgiyle gülekalınız... |
Cevap: Forumun En'leri Harikasın bigokyanus :) |
Cevap: Forumun En'leri Alıntı:
Teşekkür ederim ama neden başka kimse yazmamış ağla2 |
Cevap: Forumun En'leri hos bi paylasim ama katilabilmem icin daha cok kisi tanimam gerek :) |
En başarılı üye: sevmekgüzeldir... |
Cevap: Forumun En'leri Paylaşım için teşekkürler. Ben biraz beklemek isterim. Unuturum filan birini çok ayıp olur. girlhaha Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Her şeyi iyi, güzel, hoş da şu alıngan üye pek olmamış gibi. Şimdi yazıcaz birini yine alınıcak olmicak. Nasıl yapsak onu? girlhaha |
Ayrıca beni yazabilirsiniz en alıngana y789alınırım ne olacak 956k |
Cevap: Forumun En'leri En iyi yorumcu: MuminOkan.... En şirin üye : Siz de takdir edersiniz ki Benim... y789 |
Cevap: Forumun En'leri En başarılı yaşam koçu: Merto 956k |
Cevap: Forumun En'leri En şirin,sevimli üye cadi_bm dl67şaka şakasmil56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:48 PM. |