![]() |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme donkey = eşek |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme you : sen (...) |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme unique = eşsiz |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme Egypt _ Mısır |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme tall = uzun |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme later gator = sonra görüşürüz |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme repair:onarmak,tamir etmek,düzeltmeksevincli |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme Reach: uzanmak. |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme healty:sağlıklı guitarderty |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme healthy yankee = Amerikalı |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme yankee daha önce yazılmıştı;kabul görürse.... emotional: duygusal b456 |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme kusura bakma ,çok özür,lütfen affedin benii,söz bidaha yapmam literacy = edebi kültür,okur yazarlık |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme youth: gençlik k8908 |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme heat = ısı |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme Temper tempır 1.RUHSAL DURUM 2.KIZGIN |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme elevator =asansör ;) |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme experiment= deneme |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme tears: gözyaşı ağla2 |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme say = söylemek 12389 |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme yellow: sarı smil56 |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme yellow daha önce yazılmıştı;kabul görürse....y789 window = pencere |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme başıma gelmesini bekliyordum zaten girlhaha girlhaha girlhaha wealth: zenginlik s45apk |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme :zpzp:Başına geleceğinden emindim bende y789 honey = bal |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme Evet bu y kabusum olucak gibi görünüyor girlhaha girlhaha girlhaha yourself: kendin girlhaha |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme s45apk korkma bişe olmaz y789 fear = korku |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme taktım ben bu zenginliğe,biliyorum çok yakında az medip bende zengin olucam girlhaha girlhaha girlhaha Az kaldı azzzzz.... richness: zenginlik s45apk |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme hadi inşallah art56art56 soul = ruh |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme O zaman hep birlikte böyle kahkahalar atarız....Aminnn96kl laugh: kahkaha khkh56 |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme hayatımız kahkahalarla geçsin.AMİNNN96kl krzm67tabi sağlıklıda olmak lazımbisiklet:zpzp: HEALTH = sağlık |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme Beraberinde de bize mutluluk gelsin sevincli sevincli sevincli happily: mutlulukla music45 |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme YES = EVETkrzm67 I hope so! |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme Özel olduğumuzu başka türlü nasıl anlıycaz değil mi?art56art56 Special: özel O0 |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme ayrıca sevimliyizde herhalde tender45gogogo lovely = sevimli:zpzp: |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme Ben dedim bu ''Y'' başıma dert olucak diye dunk56 yesterday: dün guitar beathles'ın şarkısı ay pek bir severim kendisini''Yani şarkıyı''girlhaha girlhaha |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme yesterday demişin ama banada y patladı y789 your = senin |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme run:koşmakblissy |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme north: Kuzey |
Cevap: ingilizce kelime geliştirme house=evhy789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 PM. |