![]() |
20 ülkeyi bulun 20 ülkeyi bulun Oyunumuz gayet kolay arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi paragrafın içinde 20 ülke saklı bakalım bulabilecekmisiniz haydi herkese kolay gelsin Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu." hadi arkadaşlar çok çok kolay gelsin sevgiyle kalın sapkal89 |
Ynt: 20 ülkeyi bulun nepal,peru,kenya,isveç,fransa,romanya,küba,iran,ır ak,almanya,panama,gine,sudan,şili,fas,çin,birmanya ülkemidir acabaaaa,çad var başkada bulamadııım, 18 tane oldu galibaaa, aaa yoruldum amaaaa, wordtee düzenlemeye çalıştım,araları noktaları virgülleri sildim, benden bu kadar |
Ynt: 20 ülkeyi bulun ne güzel bak bayada bulmuşun cancazım sevgiyle kal kiss3 |
Ynt: 20 ülkeyi bulun Yi(NEPAL)tosuz gelmiş, bir de (PERU)k takmış.Gelir(KENYA)nında bilgisayarını da getirmiş. P(İSVEÇ)apaçul bir durumda. Sa(FRANSA)rısı bir yüzü var. Ka(FAS)ının i(ÇİN)de kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç (ROMANYA)zan adam bu mu? Zaman dün(KÜBA)şarılı adamdan geriye ki(ŞİLİ)ksiz bir v(İRAN)e b(IRAK)mış. Şimdi bir san(ALMANYA)k, tam(BİRMANYA)k. Saçma sa(PANAMA)çlar peşinde koşuyor. (BENİN)sanları severim ama insanlar ayağını yor( GANA)göre uzatmalı. Davul bile dengi den(GİNE) çalar. Kim bilir ka(ÇAD)am böyle(SUDAN) sebeplerle ziyan oldu." NEPAL- PERU-KENYA- İSVEÇ-FRANSA-FAS-ÇİN-ROMANYA-KÜBA-ŞİLİ-İRAN-IRAK-ALMANYA-BİRMANYA-PANAMA-BENİN-GANA- GİNE-ÇAD-SUDAN BENİN cumhuriyeti..afrika ülkesi ESKİ ADI= DOHOMEY ne eski nede yani adı ban bir şey ifade etmiyor..BENİN gözüme ilştiğinde salak diye diye arattım nette..gerçekten varmış..aynı şekilde GANA'YI arattım oda bir devletmiş..benim coğrafya çalışmam lazım..okuldaykende sevmezdim.. GANA=batı afrika ülkesi. aynı şekilde GANA'YI arattım oda bir devletmiş..benim coğrafya çalışmam lazım..okuldaykende sevmezdim.. |
Ynt: 20 ülkeyi bulun yani benin ve gana enteresann, sevdimben bu ülkeleride bakarsın gidiveririz beklenmedik bir andaaaa |
nepal peru kenya isveç fransa fas çin romanya küba şili iran ırak almanya birmanya panama gana bile gine çad ve sudan 20 oldu heralde :D |
pardon sizden özür diyorum oraki bile değil benin olacak tekrar özür :( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 AM. |