Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   20 ülkeyi bulun (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/5857-20-ulkeyi-bulun.html)

cent 12-04-2008 10:11 PM

20 ülkeyi bulun

20 ülkeyi bulun

Oyunumuz gayet kolay arkadaşlar başlıkta da belirttigim gibi paragrafın içinde 20 ülke saklı bakalım bulabilecekmisiniz haydi herkese kolay gelsin

Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

hadi arkadaşlar çok çok kolay gelsin

sevgiyle kalın sapkal89

nurhanza 12-04-2008 11:30 PM

Ynt: 20 ülkeyi bulun

nepal,peru,kenya,isveç,fransa,romanya,küba,iran,ır ak,almanya,panama,gine,sudan,şili,fas,çin,birmanya ülkemidir acabaaaa,çad var başkada bulamadııım,

18 tane oldu galibaaa, aaa yoruldum amaaaa, wordtee düzenlemeye çalıştım,araları noktaları virgülleri sildim, benden bu kadar

cent 13-04-2008 01:21 AM

ne güzel bak bayada bulmuşun cancazım

sevgiyle kal kiss3

hayalayaz 13-04-2008 01:56 AM

Yi(NEPAL)tosuz gelmiş, bir de (PERU)k takmış.Gelir(KENYA)nında bilgisayarını da getirmiş. P(İSVEÇ)apaçul bir durumda.
Sa(FRANSA)rısı bir yüzü var. Ka(FAS)ının i(ÇİN)de kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç (ROMANYA)zan adam bu mu? Zaman dün(KÜBA)şarılı adamdan geriye ki(ŞİLİ)ksiz bir v(İRAN)e b(IRAK)mış. Şimdi bir san(ALMANYA)k, tam(BİRMANYA)k. Saçma sa(PANAMA)çlar peşinde koşuyor. (BENİN)sanları severim ama insanlar ayağını yor( GANA)göre uzatmalı. Davul bile dengi den(GİNE) çalar. Kim bilir ka(ÇAD)am böyle(SUDAN) sebeplerle ziyan oldu."

NEPAL- PERU-KENYA- İSVEÇ-FRANSA-FAS-ÇİN-ROMANYA-KÜBA-ŞİLİ-İRAN-IRAK-ALMANYA-BİRMANYA-PANAMA-BENİN-GANA-
GİNE-ÇAD-SUDAN

BENİN cumhuriyeti..afrika ülkesi ESKİ ADI= DOHOMEY ne eski nede yani adı ban bir şey ifade etmiyor..BENİN gözüme ilştiğinde salak diye diye arattım nette..gerçekten varmış..aynı şekilde GANA'YI arattım oda bir devletmiş..benim coğrafya çalışmam lazım..okuldaykende sevmezdim..

GANA=batı afrika ülkesi. aynı şekilde GANA'YI arattım oda bir devletmiş..benim coğrafya çalışmam lazım..okuldaykende sevmezdim..

nurhanza 13-04-2008 09:44 AM

yani benin ve gana enteresann, sevdimben bu ülkeleride bakarsın gidiveririz beklenmedik bir andaaaa

CocK 24-12-2008 09:26 PM

nepal peru kenya isveç fransa fas çin romanya küba şili iran ırak almanya birmanya panama gana bile gine çad ve sudan 20 oldu heralde :D

CocK 24-12-2008 09:35 PM

pardon sizden özür diyorum oraki bile değil benin olacak tekrar özür :(

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 AM.