![]() |
işte sorular arkadaşlar Sarışın, genç ve güzel kadın tek yönlü bir sokaktan ters yöne doğru gidiyor. Kadının arabasının sigortasının zamanı geçmiş, vergisi ödenmemiş, ışıkları ayarsız, kaportası boyasız, rot ayarı bozulmuş, balataları gevşemiş, sinyal lambaları çalışmıyor, şanzuman gıcırdıyor, egzos borusu zehirli duman üfürüyor. Ayrıca kadının ehliyeti yok. Bütün bunlar yetmezmiş gibi kadın sarhoş. Ve bunlar trafik polisinin gözü önünde oluyor, polis her şeyin ayrımında. Ama polis kadını durdurmuyor. Neden? |
Ynt: işte sorular arkadaşlar 2 baba,2 oğul balığa gitmişler ve 9 tane balık tutmuşlar bu balıkları bütün kişilere ayrı ayrı eşit olarak kaçar kaçar paylaşmaları gerekir??? |
Ynt: işte sorular arkadaşlar cent'cim zihnim durdu...yanıtlıyamıyorum... terli345 şaşkın iki dakikadır sormuş olduğun soruya boş boş bakıyorum...soruda bana bakıyor... dusun |
Ynt: işte sorular arkadaşlar Alıntı:
cevap kadım yürüyormuş cancazım ondan sevgiyle kal y789 |
Ynt: işte sorular arkadaşlar Alıntı:
cevap dede baba ogul 3 er 3er paylaştırışır canım benim eylenmek için gönderdim sen takma kafana cevabı iste ben hemen yazarım sana özel yoksa cevap yazmıyordum sevgiyle kal kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:38 AM. |