![]() |
forum üyeleri için and içme... 1-Üye olduktan sonra forum kuralları bölümünü okuyarak onun oraya süs diye konulmadığını anlayacağıma 2-Zeki ,çevik, ahlaklı ve aynı zamanda yazı yazıp paylaşan bir üye olacağıma 3-Foruma üye olur olmaz hemen kız erkek durumunu kontrol etmeyeceğime 4-Arama yapmadan konu açıp yetkililerin sinir katsayılarını artırmayacağıma. (!) 5-Adminlere, modlara ve smodlara itaat edeceğime 6-Açtığım konuları kilitleyen yetkililere kızmayacağıma. Ayrıca konuyu kilitlediler diye özelmesajla hesap sormayacagıma 7-Zırtı pırtı yanlış yerlere konu açıp yetkililerin sürekli taşımacılık yapıp bel fıtığı olmalarına sebep olmayacagıma (!) 8-Asla ve asla bu adminler, modlar ve smodlar kendini ne sanıyo diye düşünmeyeceğime 9-Açtığım konulara kimse cevap yazmıyo diye kahrolmayacağıma.Ne olurr yorum yazın diye sayfalarca aglamayacagıma, ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar atasözüne göre davranacagıma 10- Gerekli gereksiz smileylerle mesajımı doldurup kendimi foruma bi katkıda bulunuyor sanmayacagıma 11-Üye olduktan hemen sonra bismillah yok şunu şöyle yapsaydınız, yok şu niye şöyle diye ukala tavırlar sergilemeyeceğime 12- Admin ve modlara şirinlik yapıp yağ çekip kendime katkı sağlama amacını asla gütmeyecegime Hard Diskim, ADSL Modemim, Mausum, Klavyem üzerine and içerim.... hadi devamını getirmek isteyen varmı sevgiyle kalın wave |
Ynt: forum üyeleri için and içme... bu çok iyiydi yaaa...koptum gülmekten... aa34 centciğim..sen çok yaşa gülüüüm.... girlhaha khkh56 |
Ynt: forum üyeleri için and içme... cancazım şimdi yeni bir yazı göndermeye çalışıyorum yazı süper bittim gülmekten adı bayramlık komedi oku tavsiyemdir sevgiyle kal wave |
Ynt: forum üyeleri için and içme... y789 yukarıda okuduklarıma and içerim.. kahvesmiley b456 super herkes içsin tavsiye ederim.. 13 ilaveten büyük harf kullanmadan mesajlarımı yazacağıma.. sevincli 14 rehber bölümü incelemeden soru sormayacağıma.. onayi |
Ynt: forum üyeleri için and içme... pilavdan dönenin kaşığı kırılsın hih33 |
Ynt: forum üyeleri için and içme... büyük bi kısmı insanın aklından geçiyor gerçektende.... aa34 |
Ynt: forum üyeleri için and içme... bu formda okumadigim yer kalmayana kadar kalacagima smil56 |
Ynt: forum üyeleri için and içme... İçtim gitti kahvesmiley |
Cevap: Ynt: forum üyeleri için and içme... Teşekkürler çok güzeldi... okuyunca sanırım and içmiş oluyoruz:))) |
Cevap: forum üyeleri için and içme... unutmuştum bunu...sevincli okuyunca hatırladım... gerçekten çok güzel...baş sayfada sabitlesekmi ne...khkh56 valla süpper olurdu...girlhaha |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:39 AM. |