![]() |
BUNU BİLİRSENİZ ÖDÜL VAR!! BUNU BİLİRSENİZ ÖDÜL VAR!! bir gemide horoz varmış horoz yumurtlamış horozun yumurtası denize düşmüş ve kırılmış......... BU HİKAYEDEKİ 3 YALANI BULUN BAKALIM BULANA ÖDÜL VAR |
Ynt: BUNU BİLİRSENİZ ÖDÜL VAR!! 1 horoz yumurtlamaz 2 gemide horozun işi yoktur herhalde. -ithal/ihraç edilmiyorsa- 3 yumurta suya düşerse sanırım kırılmaz. |
Ynt: BUNU BİLİRSENİZ ÖDÜL VAR!! horozun gemide işi olduğunu ve hatta yumurtladığını varsayarsak herhalde o yumurta önce gemiye düşer ve kırılır. |
Ynt: BUNU BİLİRSENİZ ÖDÜL VAR!! mümin.okan 1 horoz yumurtlamaz tamam 2denize düşen yumurta kırılmaz dogru hadi üçüncüsünü bul bakalım sevgiyle kal smileydance |
Ynt: BUNU BİLİRSENİZ ÖDÜL VAR!! bu başlı başına bir yalan 8977 |
Ynt: BUNU BİLİRSENİZ ÖDÜL VAR!! yani ne horoz ne gemi ne yumurta y789 aslında hiçbiri yok smil56 |
Ynt: BUNU BİLİRSENİZ ÖDÜL VAR!! bilemedin mümin okan hadi çok kolay sevgiyle kal k8908 |
Ynt: BUNU BİLİRSENİZ ÖDÜL VAR!! 3. yalan: bu hikayede 3 yalanı bulun. yani 2 yalan var. 3. yalan olduğu yalan... kafam karıştı ne dedim ben khkh56 |
Ynt: BUNU BİLİRSENİZ ÖDÜL VAR!! cevap çok hoştu khkh56 ama dogru degil devam cilgin897 |
Ynt: BUNU BİLİRSENİZ ÖDÜL VAR!! horoz yumurtlamaz yumurtlamadığına göre denize düşemez düşse bile denize düşen yumurta kırılmaz khkh56 taktım cevabını çok merak ediyorum Alıntı:
harikaydı. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 AM. |