![]() |
bir önceki üyemizi tanıdığın kadarıyla üç kısa kelimeyle anlat oyunu:) katılımlarınızı bekliyorummmmmsevinclisite sakinlerii f678hilk ben olduğum için bir üstdede üye olmadığı için bende site hakkında yorum yapacağim smileydance 1=güvenilir 2=samimi 3=mükemmel :):) şimdi böyle devam edelimdertyderty |
Cevap: bir önceki üyemizi tanıdığın kadarıyla üç kısa kelimeyle anlat oyunu:) Ben yeniyim, o zaman kendimden başlıyayım. 1* tutarlı 2*kararlı 3*hiç bir koşulda pes etmez. |
Cevap: bir önceki üyemizi tanıdığın kadarıyla üç kısa kelimeyle anlat oyunu:) Murat arkadasım kendini ifade ettiği için, Esra arkadaşım hakkında; 1- cana yakın 2- azimli 3- vefalı |
Cevap: bir önceki üyemizi tanıdığın kadarıyla üç kısa kelimeyle anlat oyunu:) Alıntı:
2) SEVECEN 3) DUYARLI |
Cevap: bir önceki üyemizi tanıdığın kadarıyla üç kısa kelimeyle anlat oyunu:) Genco arkadaşım hakkında: - Samimi - İçten - Dost canlısı..... SEVGİLER!.......... mesaj büyük harfle yazıldığı için değiştirilmiştir. redflowers |
Cevap: bir önceki üyemizi tanıdığın kadarıyla üç kısa kelimeyle anlat oyunu:) Alıntı:
1) Dikkatsiz (burada anladım :)) 2) Sevimli 3) Anlayışlı mesaj büyük harfle yazıldığı için değiştirilmiştir. redflowers |
Cevap: bir önceki üyemizi tanıdığın kadarıyla üç kısa kelimeyle anlat oyunu:) Evet haklısın ama inan hiç dikkatsiz biri değilimdir.. Maviş.cadı hakkında: -esprili -içten -sevgi dolu. Sevgiler. ------------------------------------------ mesaj büyük harfle yazıldığı için değiştirilmiştir. redflowers |
Cevap: bir önceki üyemizi tanıdığın kadarıyla üç kısa kelimeyle anlat oyunu:) yaaaaa ortalık karışmış khkh56herkez bir üstteki üye için yorum yapacak khkh56arkadaşlarım sizi seviyorum...evet şimdi tekrar benden devam ediyoruz...zincire tekrar katıldığım içinkhkh56 |
Cevap: bir önceki üyemizi tanıdığın kadarıyla üç kısa kelimeyle anlat oyunu:) baharcık ve maviş.cadı mesajlarınızı lütfen küçük harflerle yazın :) uyarıya rağmen büyük harfle yazanların mesajları düzeltilmeyerek silinecektir. |
1) ZEKİ 2) SABIRLI 3) SEMPATİK |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:28 PM. |