![]() |
İsim Açılımı Adınızı açacaksınız örnek mi O rtama uyum sağlayan Z irzop A şkların adamı N azik Hade bakeem... |
Ynt: İsim Açılımı E SRARLI SEVİMLİ ROMANTİK ASİL derty UYDUMU NE |
Ynt: İsim Açılımı evet kulağa hoş geliyor ancak adına yakışır bir şekilde ozan olaraktan söylemem gerekirse pek uyaklı olmamış. Ama yinede güzel sallamışsınız :D bide diyorumki şiir kısmı fln olsa.. |
Ynt: İsim Açılımı ya uydugu kadar arada kaynatsak olmazmı ben şiirden anlamam ama rap ile anlamlı söylerim flexsle buda bişiy dir 98569 |
Ynt: İsim Açılımı rumuzunda ismim sayılır smil56 engin y789 melekimsi s45apk ender (çiçek gibi işde yormayın beni girlhaha) layık (sevgiye ttli3 ) off biraz zorlandım yrl78 biraz mütevazi olayım dedim de ondan girlhaha |
Ynt: İsim Açılımı S evgiyi tatmış U grunda yalanlar atmış N e faydaki hiç anlaşılamamış A şk zinciriyli baglanmış bir garip sunayım ben.... b456 |
Ynt: İsim Açılımı hadi bir dökülen sözlerde benden olsun bu gidişle tekrar şiir yazmaya başlıcam sanırım telkinler sagolsun Canım seni senden sordun bir bilen olmadıgı için Esen rüzgarlarla ne diyarlarda gezindim durdum bir bilsen Nasıl yandım yakındım agladım Taki seni senden sorana kadar canım oldumu dersiniz hadi sevgiyle kalın 8977 cilgin897 8977 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:22 AM. |