![]() |
En iğrenç espri? Bakalım en iğrenç espri kimin olacak?? Adamın birine saatini ve adını sormuşlar ne cevap vermiş? -Durmuş hebele hübele khkh56 |
Ynt: En iğrenç espri? agrısız kulak delinir diye yazan afislere kulakları agrıyanları delmiyorlar demekki derim en soguk ve en kıl esprimdir ona gore. y789 |
Ynt: En iğrenç espri? bir aile sabah akşam hep patetes yiyormuş kapı çalmış kim gelmiş? gına gelmiş ha ha ha çokk iğrençti dimi thumbsanim |
Ynt: En iğrenç espri? benim en çok yaptığımda bu arkadaşlar... teleşla karşımdakine... -seni hoca sordu? diyorum... o da... -hangi hoca? deyince... nnasrettin hoca! iğğğ iğrenç biliyorum ama yapıyorum yinede... smiliyface |
Ynt: En iğrenç espri? Arkadaşlarla fırında patates yiyorduk, fırın sıcak geldi bahçeye çıktık. 44 (fazlası zarar 44) |
Ynt: En iğrenç espri? TELEFONUN TUŞUNA SEVDA YÜKLEDİM YAZDIGIM MESAJLA BİR CAN EKLEDİM ÇEKMEYEN ŞEBEKEYİ AŞK\'LA BESLEDİM BU MESAJI OKUYANI ÇOK ÖZLEDİM bu mesajı birine yollamısdım zheraya :( guzel bi espiri demişdi galiba igrenc buda |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:01 AM. |