![]() |
Baş harfiyle son harfi aynı.. ben şimdi diyelim kelek yazdım bu kelimenin içinden bir harfle kelime türetecek ğ oyun dışı :D Kelimeler yalnızca Türkçe ve ingilizce olacak ingilizce yazanlar ayrıca yanına sözcüğün anlamını da yazacaklar aynı harfi tekrarlamak yasak hade bakeeem inci |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. ütü |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. kitaplık 956k k8908 |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. kalemlik |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. araba |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. kutucuk |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. omo |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. akraba , kırık , itici , ütücü , illaki , ivedi , ısı , bi tane mi yazcaktık acaba :) |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. nurhan |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. radyo |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. çekiç |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. centcim radyo nasıl oluyor baş harfi son harfi aynı heee nurhan diyince başı sonu aynı olan radyomuz olabilirmiii |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. kelebek smiliyface |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. Alıntı:
ay sende yani başka oyuna gitti aklım başı sonu aynıya cevabı yollamışım kızlada ilgilenirken olmuş işte ben kelimenin bir harfiyle oyununa göre yolladım ya olsun sendende bişey kaçmıyo hani nurhanza kiss3 oyundan oyuna gezersem böyle olur dimi ya ne var radyo müzik diyince aklıma hep sen geliyon zaten haberinde olsun cancazım kelimem kabak işte kelimemoldu şimdi oyundan oyuna gezersem böyle olur |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. _teoman_ bu biraz hileli oldu ama smil56 ticaret |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. ne hilesi ya daha önce ben bu oyuna dogru kelime yazmışım teoman daldık bi an ne var yani alahalla olur böyle vakalar nurhanza yakalar khkh56 ayna |
Ynt: Baş harfiyle son harfi aynı.. kuşak wave |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:59 AM. |