![]() |
Cevap: son heceden devam Alıntı:
niye herkes bu kadar alıngan ya..? ben size şaka yapıyorum demek ki herkes benim hüzünlü halimi seviyor ... tamam siz istediniz....:( |
Cevap: son heceden devam Mesleğiniz ne,bilmiyorum;ama ben Türkçe öğretmeni olarak, bu kadar basit hatalarla bilgim ölçülüyor. alınmam gekmiyor mu dersin?yrl78 |
Yazıya hisler her zaman dökülemiyor maalesef,böyle yanlış anlaşılmalar oluyor... Üzme sen kendini..actionsmile |
Cevap: son heceden devam hüzünlü olmanı istemem tabii...doğallık sana daha çok yakışıyor |
ama bu gibi tavirlarada girilmiyo... |
Cevap: son heceden devam pardon? hangi tavırlar? |
Cevap: son heceden devam canım arkadaşlarım, ben bu konunun uzamasını istemiyorum lütfen .... hepimiz bu bölümde eğleniyoruz... kimse yok yere kötü olmasın... sevgiler.. |
Cevap: son heceden devam |
elbetteki çok önemli bir göreviniz var... ne haddime sizi ölçmek. alınmanızdan dolayı hak verdim...hatalıyım.. lütfen affedin..hakkınızı da helal edin... |
Cevap: son heceden devam merhabalar,eminim ki bu temiz sitede kimse kötü niyetli olarak davranışlar sergilemez. ve inanıyorum ki bu siteye üye olan herkes olgun ve düzeylidir. söylenmiş sözlerin altında kötü bir niyet aranmadıkça ve yapılan hataların farkına varıldıkça burda herkes kardeşçe eğlenir...umarım herkes aynı düşüncededir...saygılar... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:40 AM. |