Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   son heceden devam (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/3638-son-heceden-devam.html)

blue jaloon 08-10-2009 09:09 AM

Cevap: son heceden devam

Alıntı:

rüzgârın kızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 517350)
alamancı gardaş valla türkçe imla süper hala8977

?
.............

aytaçhoca 08-10-2009 10:17 AM

par-ça:) pardon :)

rüzgârın kızı 08-10-2009 10:36 AM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 523686)
?
.............

hocamızdan bile iyi imlan onu kastettim ben dalga geçmedim....

rüzgârın kızı 08-10-2009 10:37 AM

khkh56parça mı pardon mu?

blue jaloon 08-10-2009 10:39 AM

Alıntı:

rüzgârın kızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 523988)
hocamızdan bile iyi imlan onu kastettim ben dalga geçmedim....

alamanci gardas???

rüzgârın kızı 08-10-2009 10:40 AM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 523990)
alamanci gardas???

aaa takılamaz mıyım?
tamam almanyada yaşayan bey diyeyim....

blue jaloon 08-10-2009 10:46 AM

sizi taniyan biri olarak hos gelmedi bu güzeldi:))
inceliginiz icin tsk ederim saygilar

rüzgârın kızı 08-10-2009 11:29 AM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 523992)
sizi taniyan biri olarak hos gelmedi bu güzeldi:))
inceliginiz icin tsk ederim saygilar

saygılar benden efendimm:)8977

aytaçhoca 08-10-2009 08:55 PM

özellikle yazdım :) işine geleni kullan...

aytaçhoca 08-10-2009 08:58 PM

net mesajları üzerinden imla bilgisinin ölçülebilindiğini duymamıştım doğrusu.kolay gelsin...

rüzgârın kızı 08-10-2009 10:27 PM

Alıntı:

aytaçhoca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 525821)
net mesajları üzerinden imla bilgisinin ölçülebilindiğini duymamıştım doğrusu.kolay gelsin...

niye herkes bu kadar alıngan ya..?
ben size şaka yapıyorum demek ki herkes benim hüzünlü halimi seviyor ...
tamam siz istediniz....:(

aytaçhoca 08-10-2009 10:37 PM

Mesleğiniz ne,bilmiyorum;ama ben Türkçe öğretmeni olarak, bu kadar basit hatalarla bilgim ölçülüyor. alınmam gekmiyor mu dersin?yrl78

yeni bir hayat 08-10-2009 10:37 PM

Alıntı:

rüzgârın kızı Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 526989)
niye herkes bu kadar alıngan ya..?
ben size şaka yapıyorum demek ki herkes benim hüzünlü halimi seviyor ...
tamam siz istediniz....:(

Canım ya..
Yazıya hisler her zaman dökülemiyor maalesef,böyle yanlış anlaşılmalar oluyor...
Üzme sen kendini..actionsmile

aytaçhoca 08-10-2009 10:39 PM

hüzünlü olmanı istemem tabii...doğallık sana daha çok yakışıyor

blue jaloon 09-10-2009 02:29 AM

Alıntı:

aytaçhoca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 527146)
hüzünlü olmanı istemem tabii...doğallık sana daha çok yakışıyor

? siteden bisi ölcülmüyo
ama bu gibi tavirlarada girilmiyo...

aytaçhoca 09-10-2009 02:36 AM

pardon? hangi tavırlar?

rüzgârın kızı 09-10-2009 11:45 AM

canım arkadaşlarım,
ben bu konunun uzamasını istemiyorum lütfen ....
hepimiz bu bölümde eğleniyoruz...
kimse yok yere kötü olmasın...
sevgiler..

blue jaloon 09-10-2009 11:50 AM

http://images.google.com.tr/imgres?i...a%3DX%26um%3D1

rüzgârın kızı 09-10-2009 11:51 AM

Alıntı:

aytaçhoca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 527118)
Mesleğiniz ne,bilmiyorum;ama ben Türkçe öğretmeni olarak, bu kadar basit hatalarla bilgim ölçülüyor. alınmam gekmiyor mu dersin?yrl78

hocam diyorum size...
elbetteki çok önemli bir göreviniz var...
ne haddime sizi ölçmek.
alınmanızdan dolayı hak verdim...hatalıyım..
lütfen affedin..hakkınızı da helal edin...

aytaçhoca 09-10-2009 03:53 PM

merhabalar,eminim ki bu temiz sitede kimse kötü niyetli olarak davranışlar sergilemez. ve inanıyorum ki bu siteye üye olan herkes olgun ve düzeylidir. söylenmiş sözlerin altında kötü bir niyet aranmadıkça ve yapılan hataların farkına varıldıkça burda herkes kardeşçe eğlenir...umarım herkes aynı düşüncededir...saygılar...

aytaçhoca 09-10-2009 04:19 PM

öncelikle aranıza yeni katılmış biri olarak herkese kardeşçe selamlar...olgunluk ve anlayış beklentisi içerisinde zoruma giden durumu size yönelttim. ve karşılıklı helalleşmiştik ki farklı kişilerin araya girip karşıda kötü niyetli bir insan varmış gibi bir tavır takınması yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdi sanırım.bundan dolayı da üzüldüm. hatta bu sitede kimseyle konuşmama kararı bile aldım.çünkü bu siteye üye olmamın sebebi gerçekten insancıl bir ortamın olduğunu düşünmemdir.yani, maksat sıkıntılardan uzaklaşmak,olgun bir çevrede paylaşımlarda bulunmak...kimseyi incittiysem özür diliyor, herkese mutluluklar ve umut dolu bir hayat diliyorum.hoşçakalın.

aquariel 09-10-2009 08:27 PM

Alıntı:

aytaçhoca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528424)
öncelikle aranıza yeni katılmış biri olarak herkese kardeşçe selamlar...olgunluk ve anlayış beklentisi içerisinde zoruma giden durumu size yönelttim. ve karşılıklı helalleşmiştik ki farklı kişilerin araya girip karşıda kötü niyetli bir insan varmış gibi bir tavır takınması yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdi sanırım.bundan dolayı da üzüldüm. hatta bu sitede kimseyle konuşmama kararı bile aldım.çünkü bu siteye üye olmamın sebebi gerçekten insancıl bir ortamın olduğunu düşünmemdir.yani, maksat sıkıntılardan uzaklaşmak,olgun bir çevrede paylaşımlarda bulunmak...kimseyi incittiysem özür diliyor, herkese mutluluklar ve umut dolu bir hayat diliyorum.hoşçakalın.

Sayin Aytachoca,
Birkac gundur siteye giremiyorum bu nedenle de yazismalari takip edemedim. Ama bugun gercekten cok uzuldum.
Insan bazen hata yapabilir, yanlis anlasilabilir ve hic hak etmedigi halde kirilip uzulebilir.
Sizin cok degerli bir insan oldugunuzu dusunuyorum. Kirginliginizi dile getirme tarziniz cok kibarca. Sizi uzdugum icin ozur dilemek istiyorum. Sanirim benimle basladi hersey. Amacim ukalalik yapmak degildi. Cunku benim de bildigim halde yanlis yazdigim ya da bilmedigim icin yanlis yazdigim zamanlar oldu. Duzeltilmek insani biraz utandirsa da ogrenmek guzel :-))
Size cevap verilmesi aslinda sizi onemsedigimizin kanitidir. Eger yazilariniz bizi rahatsiz etseydi size olumlu ya da olumsuz cevap vermezdik inanin.
Hepimiz bu siteye kendimizi gelistirmek icin giriyoruz. Bazen gereksiz tartismalara girip birbirimizi uzebiliyoruz. Sonra da "iyi de yaziyi yazan insanin yuz ifadesini gormedim, belki de benimle guzel bir dialog kurmak istiyor ve tarzi budur" diyerek baska konulardaki yorum ve mesajlarina bakiyoruz.
Bu yuzden de lutfen kendinizi bu siteden mahrum etmeyin. Cunku cok guzel ve faydali bir site. Ben kendi adima uzun bir sure sitemizi ziyaret edemedigimde eksiklik hissediyorum.
Sizi tekrar aramizda gormek dilegiyle, sevgi ve mutluluk sizinle olsun...

rüzgârın kızı 09-10-2009 08:44 PM

Alıntı:

aquariel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528443)
Sayin Aytachoca,
Birkac gundur siteye giremiyorum bu nedenle de yazismalari takip edemedim. Ama bugun gercekten cok uzuldum.
Insan bazen hata yapabilir, yanlis anlasilabilir ve hic hak etmedigi halde kirilip uzulebilir.
Sizin cok degerli bir insan oldugunuzu dusunuyorum. Kirginliginizi dile getirme tarziniz cok kibarca. Sizi uzdugum icin ozur dilemek istiyorum. Sanirim benimle basladi hersey. Amacim ukalalik yapmak degildi. Cunku benim de bildigim halde yanlis yazdigim ya da bilmedigim icin yanlis yazdigim zamanlar oldu. Duzeltilmek insani biraz utandirsa da ogrenmek guzel :-))
Size cevap verilmesi aslinda sizi onemsedigimizin kanitidir. Eger yazilariniz bizi rahatsiz etseydi size olumlu ya da olumsuz cevap vermezdik inanin.
Hepimiz bu siteye kendimizi gelistirmek icin giriyoruz. Bazen gereksiz tartismalara girip birbirimizi uzebiliyoruz. Sonra da "iyi de yaziyi yazan insanin yuz ifadesini gormedim, belki de benimle guzel bir dialog kurmak istiyor ve tarzi budur" diyerek baska konulardaki yorum ve mesajlarina bakiyoruz.
Bu yuzden de lutfen kendinizi bu siteden mahrum etmeyin. Cunku cok guzel ve faydali bir site. Ben kendi adima uzun bir sure sitemizi ziyaret edemedigimde eksiklik hissediyorum.
Sizi tekrar aramizda gormek dilegiyle, sevgi ve mutluluk sizinle olsun...

canım arkadaşım ..senin bu güzel yazın elbetteki aytaçhocayı geri getirir....
o da buraya benim gibi iyi niyetle girdi...o nedenle bizi anlar bence...kusur işledik af ola hocam....http://www.adanacicekci.name.tr/resi...parisi3782.jpg

aquariel 09-10-2009 09:00 PM

Slm Ruzgarinkizi :-))
Tsk ederim. Bence guzel olan sizin bakisiniz ve kalbiniz.

rüzgârın kızı 09-10-2009 10:09 PM

Alıntı:

aquariel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528447)
Slm Ruzgarinkizi :-))
Tsk ederim. Bence guzel olan sizin bakisiniz ve kalbiniz.

ben teşekkür ederim....
ve dileğim bir daha densizce hareket etmemek

aytaçhoca 09-10-2009 10:11 PM

merhabalar Aquariel,
ben buraya ilk girdiğimde çok etkilenmiştim.ilk kez bu kadar olgun ve insancıl kişileri bir arada görüyordum.mistik bir dünya keşfetmiş gibiydim. ancak yanılgılardan dolayı biraz hayal kırıklığı yaşadım.bu yüzden buraya tekrar yazacağımı düşünmüyordum. benim en zayıf yönüm,insanları kıramamak ve beklentilerine cevap vermek.insanları mutlu ettiğimde ben de mutlu oluyorum.benden dolayı üzüldüklerini gördüğümde ben de çok üzülüyorum.belki bunlar zaaflıktır,bilemiyeceğim. HER İNSAN DEĞERİ ÖLÇÜDE DEĞER VERİR...ve gerçekten değerli bir insansınız ki değer veriyorsunuz...teşekkürler...
umudun hiç tükenmediği, mutlu bir hayat yaşamanız dileğiyle... hoşçakalın...

aytaçhoca 09-10-2009 10:21 PM

merhaba rüzgarın kızı;
sizden beklediğim olgunluk,içtenlik ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim...iyi niyetiniz kadar güzel bir hayat yaşamanız dileğiyle... hoşçakalın...

rüzgârın kızı 09-10-2009 10:43 PM

Alıntı:

aytaçhoca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528453)
merhaba rüzgarın kızı;
sizden beklediğim olgunluk,içtenlik ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim...iyi niyetiniz kadar güzel bir hayat yaşamanız dileğiyle... hoşçakalın...

artık oynayalım mı?
evet mi hayır mı?:)
12389

aytaçhoca 09-10-2009 11:46 PM

merhaba,sizi kırar mıyım :) yalnız msnde arkadaş var onu yollayım da :)

aquariel 10-10-2009 01:08 AM

[quote=aytaçhoca;528449]merhabalar Aquariel,
ben buraya ilk girdiğimde çok etkilenmiştim.ilk kez bu kadar olgun ve insancıl kişileri bir arada görüyordum.mistik bir dünya keşfetmiş gibiydim. ancak yanılgılardan dolayı biraz hayal kırıklığı yaşadım.bu yüzden buraya tekrar yazacağımı düşünmüyordum. benim en zayıf yönüm,insanları kıramamak ve beklentilerine cevap vermek.insanları mutlu ettiğimde ben de mutlu oluyorum.benden dolayı üzüldüklerini gördüğümde ben de çok üzülüyorum.belki bunlar zaaflıktır,bilemiyeceğim. HER İNSAN DEĞERİ ÖLÇÜDE DEĞER VERİR...ve gerçekten değerli bir insansınız ki değer veriyorsunuz...teşekkürler...
umudun hiç tükenmediği, mutlu bir hayat yaşamanız dileğiyle... hoşçakalın...[/quote

Ben tsk ederim hocam,
Etkilenmekte haklisiniz. Ozellikle muzikleri indirip, hergun dinlerseniz yasaminizdaki degisiklikleri fark edeceksiniz.
Hayalkirikligi yasamaniz cok normal. Insan kendisi nasilsa karsidakinden de ayni tavri bekliyor. Ama kimin size ne kadar deger verdigini ancak yasayacaginiz bir olay sonucu ogreniyorsunuz. Ogrencilerinizi dusunun; en sevdiginiz ogrenciniz mi, sizi tavir ve hareketleri ile yoran, rahatsiz eden ogrenciniz mi size deger veriyor? Inanin bana -bende muzik ogretmeniyim- hic tahmin edemeyeceginiz durumlarda imkansiz diyebileceginiz sonuclar alirsiniz :-))
Bu sitede hersey serbest. Kizabilirsiniz, kizdirabilirsiniz, anlayabilirsiniz ya da bunalir, tartisirsiniz. Cunku bu sitede kendinizi gelistirmeyi ogrenirsiniz. Herkese kizin, konusmayin. Ama site yoneticisi ve adminstorlerle yapacaginiz sohbetler bile sizi gelistirecektir.
Benim icin dilediginiz tum guzel duygulari sizin ve sevdiklerinizin da yasamasi umuduyla....

rüzgârın kızı 10-10-2009 01:53 AM

par-ça

çabuk

aytaçhoca 10-10-2009 02:02 AM

ça-ma-şır ....

Houner 10-10-2009 01:47 PM

Şır-nak :D

aquariel 11-10-2009 02:46 AM

Sir-nak
Nak-kas

songulakpinar 11-10-2009 09:16 AM

kas-den......actionsmile

Houner 11-10-2009 01:03 PM

den-ge-li..

songulakpinar 11-10-2009 01:59 PM

li-mon....y789

blue jaloon 11-10-2009 02:39 PM

Alıntı:

songulakpinar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 528624)
li-mon....y789

montofongirlhaha

master8566 11-10-2009 02:42 PM

Sözüm meclisten dışarı ama keşke bir de anadilini konuşamama-yazamama sorunu olanlar için bir telkin olsaydı...Özellikle 20'li yaşlarını süren şehirli nesilde inanılmaz bir Türkçe yoksulluğu hatta kepazeliği var...30'larına merdiven dayamış hatta geçmiş olanlar bile inanılmaz bir biçimde Türkçeyi kafasını gözünü yararak konuşuyorlar ve yazıyorlar...Gelio,gidio,alla alla,yapio,geliom,gidiom,di mi ve birçok örnek bir yana elbette -de,-da eklerini ayırmadan yazanlar,TDK kurumu dilimizi berbat hale getirdiği için yazımda inceltme işareti kalktığından o işaretle okunması gereken kelimeleri rezilce okuyanlar vs.vs....Börek yerine bööreek,marul yerine maarul,Kaasım(inceltme işareti koyamadığım için okunuşunu yazıyorum) yerine Kasım,domates yerine domatez,patates yerine patatez ve daha birçok örnek...Ne yazık ki bu nesil güzel Türkçe konuşmayı da herhalde Bülent Ersoy Türkçesi sandığı için o tarafa da meyletmiyor ve dünyaları yaklaşık 150-200 kelimelik bir kafese sıkışıp kalıyor...Beyin kelimelerle düşündüğü için ufukları da bu 150-200 kelimeyle sınırlı kalıveriyor...Elbette herkes kendi dünyasını seçmekte özgür ama neler kaybettiklerini anlamamalarının verdiği üzüntü bir tarafa bizler de onlarla konuşamamanın ve iletişim kuramamanın üzüntüsünü yaşıyoruz,en azından ben kendi adıma öyleyim...

blue jaloon 11-10-2009 02:48 PM

yoksullugu hatta kepazeligi dile getiren biri cözüm yolunu bulmustur ne yapmak lazim?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM.