![]() |
Ynt: hangisini seçerdin aslan telefon mu msn mi |
Ynt: hangisini seçerdin telefon s45apk dostmu sevgilimi smil56 |
Ynt: hangisini seçerdin dost gibi bir sevgili olsa en iyisi, saçmaladım sanki biraz. Ama anlatmaya çalıştığım sevgili diğer herşeyin yanında en iyi dostum olmalı. Sıcak mı? Soğuk mu? |
Ynt: hangisini seçerdin soğuk dikeni için gül mü yoksa çiçeği için kaktüs mü (kaktüslerde de çiçek açıor.) 44 |
Ynt: hangisini seçerdin çiçeği için kaktüs herşeyin güzel yanını görmeli .. istanbul mu ankara mı.. |
Ynt: hangisini seçerdin ankarada olsam da istanbuldur kesinlikle, yahya kemal de şöyle demişti bilirsiniz; ankara'nın en çok neyini seversiniz? istanbul'a dönmesini kız çocuk mu istersin? erkek çocuk mu istersin? |
Ynt: hangisini seçerdin kız çocuk istedim oldu şimdi de erkek çocuk istiyorum ama meçhul girlhaha deniz yolculuğu mu, uçak mı ? |
Ynt: hangisini seçerdin deniz yolculuğu tabi kiii bungee jumping mi yapmak mı istersin? rafting mi ? |
Ynt: hangisini seçerdin Benim yükseklik korkum var.Rafting i alıyım ben. Saz mı? Söz mü? |
Ynt: hangisini seçerdin hem saz hem söz desem olmuyor muydu saz alayım zaten kursuna da başlıcam elimde olsun kışa kadar dursun derty kışın kayak yapmak mı yazın denize girmek mi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:27 AM. |