![]() |
Cevap: Bildin_ Bilemedin hayir bilemedin :)) gunes gozluklerini takip, arabayla volta atmak istiyorsun. |
Cevap: Bildin_ Bilemedin bilemedin :)) soğuk bir duş almak istiyorsun... :) |
Cevap: Bildin_ Bilemedin bilemedin hiç çıkmadım saçınla uğraşmayı seviyorsun |
Cevap: Bildin_ Bilemedin hayır bilemedin,elimle bi şekil versem yetiyokrzm67 master yapıyorsun |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Bilemedingirlhaha Rüyalarını hatırlayamamaktan şikayetçisin ^-^ |
Cevap: Bildin_ Bilemedin bildinnnnnnn.. henüz uykun gelmedı.. |
Cevap: Bildin_ Bilemedin evet bildin, tatile çıkacaksın... |
Cevap: Bildin_ Bilemedin evet bildin . orda hava çok sıcak ... |
Cevap: Bildin_ Bilemedin epeyce sıcak ...... aşadaki interneti çok seviyonn |
Cevap: Bildin_ Bilemedin bildin... Şu an ne yazacağını düşünüyorsun hı? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Bilemedin.:) :) :) Bir şeyi bazılarından geç algılamak senin için kabullenebilir bir şey değil. Bildim mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Bildin tabiiii.. Pratik zekalıyımdır ben.... İnsanlara çok değer veriyorsun Bildin mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin tabiykide.. (hakedene fazlasıyla) resim yapmayı seversin. bildim mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Bildin. :) Şekeri çok seviyorsun???? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin şekeri çok sevmem :)) aşk filimlerini seviyorsun. bildim mi ? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Hayır, bilemedin. Bu oyunu karşındakini tanımaktan çok kendini tanımak için oynuyorsun, bildim mi? :) |
Cevap: Bildin_ Bilemedin daha çok eğlence olsun diye.Bildin syaılır. Hadi hadi Dalgınsın herkes biliyor, Bildim mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin bilemedin dalgın değilim..iyi bir izleyiciyim.. hayatında hiç diyet yapmadın? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin hayır yapmadım.. zaten zayıfım bide diyet mi yapayım :D :)) tam adamına sordun :) hergün kendi gelişimin için birşeyler yapıyorsun (olumlama vb..) |
Cevap: Bildin_ Bilemedin evet bildin elimden geldiğince vede severek yaparım..bence yeniliğe açık olmayan kendini geliştirmeyen insan hiç büyümez.. kumsalda gece uzanmayı çok seversin? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Evet bildin. Hemde çoook özledim..... Gerçekten inanıyorsun Bildim mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin sanırım bildin:) köpeğin var bildim mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Hemde iki tane. Senin ayakların ikitane ? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Alıntı:
hani soruy789 |
|
|
Cevap: Bildin_ Bilemedin Yooo Köyün yolları çok tehlikeli. Sen Kafanın üzerinde üçkere sekip bununun üstünde ip atlatabiliyorsun... |
Cevap: Bildin_ Bilemedin evet yaparım çünkü süpermaryoyum mutlu musun? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Üzgünüm hayırrr hiç bir zaman bu kadar akrobatik olamadım.. Sen Kafanın üzerinde üçkere sekip bununun üstünde ip atlatabiliyorsun... Merak ettim sen yapabiliyormusun? y789 |
Alıntı:
Kim o yanındaki ? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin neşem.... iyi yemek yapar mısın? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Eh işte... Adın ne ? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Kullandığım iki ad var. :) Düzenleme;alttaki bu siteye her gün giriyorsun. Bildim mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin evet hergün giriyorum siteye. Bugün, özel buldugun kişi aradı mı seni? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Hayır, aramadı. Bu siteye her gün giriyorsun, doğru mu? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin bilemedin... laptop u açınca ilk bu siteye uğrarsın? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin .............evet:) utanınca yanakların kızarır değil mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin evet.. kıvırcık saçı çok seversin? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin evet biraz hoşuma gider ama kadınlarda değil, kendi saçım biraz kıvırcık hoşuma gidiyor uzayınca |
Cevap: Bildin_ Bilemedin dememisin bisey::) unutkansin degil mi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 PM. |