![]() |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Bilemedin.:) :) :) Bir şeyi bazılarından geç algılamak senin için kabullenebilir bir şey değil. Bildim mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Bildin tabiiii.. Pratik zekalıyımdır ben.... İnsanlara çok değer veriyorsun Bildin mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin tabiykide.. (hakedene fazlasıyla) resim yapmayı seversin. bildim mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Bildin. :) Şekeri çok seviyorsun???? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin şekeri çok sevmem :)) aşk filimlerini seviyorsun. bildim mi ? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin Hayır, bilemedin. Bu oyunu karşındakini tanımaktan çok kendini tanımak için oynuyorsun, bildim mi? :) |
Cevap: Bildin_ Bilemedin daha çok eğlence olsun diye.Bildin syaılır. Hadi hadi Dalgınsın herkes biliyor, Bildim mi? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin bilemedin dalgın değilim..iyi bir izleyiciyim.. hayatında hiç diyet yapmadın? |
Cevap: Bildin_ Bilemedin hayır yapmadım.. zaten zayıfım bide diyet mi yapayım :D :)) tam adamına sordun :) hergün kendi gelişimin için birşeyler yapıyorsun (olumlama vb..) |
Cevap: Bildin_ Bilemedin evet bildin elimden geldiğince vede severek yaparım..bence yeniliğe açık olmayan kendini geliştirmeyen insan hiç büyümez.. kumsalda gece uzanmayı çok seversin? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:58 PM. |