![]() |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bıldın kolay kolay hastalanıp usumem gulensmiley burclara ılgılısın 4897 |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Bilemedin,çok saçma bulurum sevincli Metal müzik dinlersin guitar guitar guitar |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedin.türkü ve özgün müzik aşığıyım sabah uyandığında sakin ve mutlu olursun |
Ynt: Bildin_ Bilemedin doğru aynen öyleyim telkinler sağolsun aa34 çok kavgacı, geçimsiz birisin? |
Ynt: Bildin_ Bilemedin bilemedin sakinimdir ttli3 bilgisayar başında çok vakit geçirirsin pc05 |
Ynt: Bildin_ Bilemedin Hem de nasıl... pc05 Sağolsun hayatimdegisti.com sayesinde sabahlıyorum,ertesi gün de uyukluyorum iyi araba kullanırsın..??? |
Ynt: Bildin_ Bilemedin hemde nasıl şlalom hastasıyım sevincli masanda kocaman su bardağı var sevincli |
Ynt: Bildin_ Bilemedin girlhaha Bilemediiiiin, masamda dursun da ben ona bakayım, o bana değil mi? en sevdiğin yemek imam bayıldı ?... |
Ynt: Bildin_ Bilemedin yok canım ne alaka girlhaha anneme hep patates kızartması ile köfte yaptırırım super uykucusun? |
Ynt: Bildin_ Bilemedin uykuyu sevmeme rağmen ,kendimi çok frenliyorum.Yapmak istediğim şeyler çoğalınca,uyku zaman kaybı benim için.Ama yine de dayanamıyorum bazen.. Yani, bildin ... göz rengin mavi?... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:14 AM. |