![]() |
Ynt: Harf açmaca Alıntı:
|
vosvosun farı raylarda (tren yolundan gecerken dusurmuş) 44 f g h |
|
Ynt: Harf açmaca pamuk sen 29 sun da, hiç göstermiyon gerçekten burdan 20 falan gösteriyorsun khkh56 |
canım benim tatlı ceren v eben evet öylesine ugrastık vallahi bak taçyaprak ark5 |
Ynt: Harf açmaca fikriye gidiyomus hanifelere (ben öle duydum) a h m |
Ynt: Harf açmaca ben de öyle düşünmüştüm ceren 18 sen de eh 20-21 falan |
khkh56 evet ben öyleyimdir ruhen ve fiziken çocuk sayılırım aa34 aa34 öyle ama cidden super k8908 |
Ynt: Harf açmaca ben 19 yasındayım demek ordan bakınca 21 gösteriyorum beni bukadar olgun gördügünü düsünmemiştim taçccım girlhaha |
evet başladık dedikodulara toplanın arkadaşlaaar ark5 12389 12389 12389 ahmetle hanife meleşmiş ahahahahahaa aa34 aa34 aa34 y t r |
Ynt: Harf açmaca ceren sen de 18 gösteriyon, |
Ynt: Harf açmaca yamuk titretmiş rıfatı (ben öyle duydum) d h y |
Ynt: Harf açmaca [b] dahileyeci hayrullah yemekhaneye k l m |
Ynt: Harf açmaca taçyaprak söylemedi dur diyim ben yaşını, çok iyi yaş tahmin ederim 27 yaşında taçyaprak |
|
Ynt: Harf açmaca 28 |
|
Ynt: Harf açmaca gerçekte ceren hakket olgun gösteriyon 20 falan bir yaş fazla değilmiş |
kazım lahana mahana a f t |
|
|
|
afetle füsun tırlatmışlar 44 z d g |
|
|
Ynt: Harf açmaca herkes istediği gibi hitap edebilir zaten sevmem pek abla lafını |
Ynt: Harf açmaca zarife dersaneye gidiyomus (günahı boynuna ben öle duydum) s d k |
|
|
Ynt: Harf açmaca ben de abla demiyorum mesela pamuka, neden genç ruhlu olduğu için, kakara kikiri yapıyon abla mı diycen |
Ynt: Harf açmaca serdar derste kusmuş khkh56 khkh56 aa34 (zarife soyledi) m m k |
|
Ynt: Harf açmaca sakın abla demeyin amannn üzülürüm kendime hiç yakıştıramıyorum , çocugum hala yauwww aa34 aa34 ark5 |
|
Ynt: Harf açmaca taççım sen niye yazmıyosun hadi sende oyna agl34 ark5 |
Ynt: Harf açmaca pamuk sen misin niye bulanık resmin, |
Ynt: Harf açmaca khkh56 zarifede beni geçti valla dedikodu konusunda nerden almıs acaba bu haberi sevincli mıstık mustafa kaçmıs (öle duydum) |
|
Ynt: Harf açmaca y k p |
novosibir evet bulanık resim buyuktu normalde kuculttum ve biraz renklendirdim ondan oldu ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:15 AM. |