![]() |
Her şeyi Bilen Kadın...... Biraz reklam kokuyor ama paylaşmak istedim yinede...güzel bi oyun... bi süre sonra sinir oluyorsun ...2600yok artık diyorsun rt67 gerçekten biliyor...dusun2 sevincli Her şeyi Bilen Kadın sevincli |
Cevap: Her şeyi Bilen Kadın...... Islak mendili bile bildi helal olsun valla y789 |
Cevap: Her şeyi Bilen Kadın...... ben kalemlik seçmiştim,hemen bildi vallaa.kalem kutusu dedi. |
Cevap: Her şeyi Bilen Kadın...... Bildi, fotoğraf çerçevesi tutmuştum aklımdan. Telefon dedi, kutu dedi bir de cd kutusu dedi ama sonra... (: |
Cevap: Her şeyi Bilen Kadın...... İşte bu sefer bilemedi ama ben de bilemedi diye sinir oldum dl78 işitme cihazıydı... krz56 |
Cevap: Her şeyi Bilen Kadın...... İlk 20 soruda bilemese de, sonraki 5 te biliyor. Güzel bişey yapmışlar. İlginç bir reklam çalışması.super |
Cevap: Her şeyi Bilen Kadın...... son derece iddealı reklam ve sasırtıcı....sempatik basarılı... insanın canını cay ıstetıyor dımı ? |
Cevap: Her şeyi Bilen Kadın...... bu kadının msn adresini istiyorum cabuk |
Cevap: Her şeyi Bilen Kadın...... :)çok beğendim.. süper!! yok dedim imkanı yok bilmez ama hayretler içinde kaldım:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:01 PM. |