Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Üstteki üyeyle ne yapmak istersin? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/2701-ustteki-uyeyle-ne-yapmak-istersin.html)

passion 23-11-2007 04:27 PM

Üstteki üyeyle ne yapmak istersin?

Merhaba ben yeniyim ve bir oyunla başlamak istedim.

Oyunumuz şöyle: herkes bi üstteki veya alttaki üyeyle bir araya geldiğinde ne yapmak istediğini yazacak.

Söyleyin bakalım benimle olsaydınız ne yapmak isterdiniz benimle?

25emel 23-11-2007 04:29 PM

Ynt: Üstteki üyeyle ne yapmak istersin?

hoşgeldin kardeş de ben sevmedim bu konuyu pek blook

shamanic 23-11-2007 05:42 PM

niye sevmedin be kuzum... bence saygı sınırları içerisinde olduktan sonra güzel aslında... hım şimdi sen benim üst kat komşu üyem olduğuna göre..
yanımda olsaydın... şöyle güzel bir akşam kahvesi içseydik emelcim... kahvesmiley peşindende bi fal.. ohhh bundan iyisi can sağlığı... güzel arkadaş... ark5

passion bu arada hoş geldin sefalar getirdin... actionsmile ilginç bir konuyla start aldın... hadi bakalım hayırlı.. keyifli eğlenceli güzel paylaşımlar... wave

dilekcik 23-11-2007 07:07 PM

o bir servet

sohbet etmek isterim saatle ttli3rce

hayalayaz 23-11-2007 10:28 PM

üstteki üyelerin hepsiyle buluşmak isterdim...konuşmaya başladığımız zaman, zamanın nasıl aktığını farketmezdik...ve en önemlisi dolu dolu vakit geçirmiş olurduk..yaptığımız geyiklerde bile muhteşem bir bilgi alışverişi olurdu..

hülyaa 23-11-2007 11:24 PM

sanırım şimdilik en şanslınız benim..şu an için hepiniz benim üstümdesiniz..dolayısıyle bende ilk üstten başlayarak birinizde kahve,birinizde çay,birinizde de evde ne varsa onu yemek isterdim..eee acıktım bu kadar katı çıkmaktan.. sevincli
son katta da diğer arkadaşları arayarak,ev sahibinin pasta yaptığını söyler yemeye çağırırdım..arkadaşlarım olmadan boğazımdan geçer mi hiç? kiss3
allahtan fazla kat yok..yoksa nereye baksam her tarafta bir K cık oluşacak...malum bizlerin bu K larla sorunları var ya..herkeze bol yemeli az K lı günler diliyorum.. cilgin897
uy897 uy897 uy897
khkh56 khkh56 khkh56

manyaklik 15-03-2008 02:57 PM

ben hepinizle oturup ders çalışmak isterdim sınavlarım başladı hismiley

Mustang 15-03-2008 03:25 PM

Bizimle berabaerken ders çalışacağınımı sanıyorsun.en iyisi sen kendin çalış biz sohbete devam edlim. smiliyface

manyaklik 15-03-2008 07:00 PM

bende dolaylı yoldan sohbet edelim dedim aslın da :d hismiley

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:59 PM.