|  | 
| 
 Ynt: Gitmek mi zor?Kalmak mı? ilişkiyi severek itirmek zorunda kalırsan gitmesi zordur istersin gitmeyi ama aykların istemez eğer birbirinizden nefret edrek ayrılmışsanız kalması zordur ayakların gitmek ister ama kalbin kalmak aşk karışık tır hemde çoooooook karışık rt67 | 
| 
 Ynt: Gitmek mi zor?Kalmak mı? aşk dedinde hemen bir şiirimi eklemek geldi içimden neutrali5 AŞK Aşk seni sensiz yaşamakmış.. Aşk sen olmadan varmışsın gibi yaşamakmış... Aşk seni özlemekten zevk almakmış... Aşk sen okumasanda sana şiirler yazmakmış... Aşk seninle olamayacağı bile bile yaşamakmış... Aşk sana dokunmadan,seni görmeden,sesini duymadan yaşamakmış... Aşk umudun bile olmadan yaşamakmış... Önemli olan aşkı böyle yaşamakmış.... 27/05/2007 Pazar | 
| 
 Ynt: Gitmek mi zor?Kalmak mı? o zaman ben sözü usta cemal süreyya ya bırakıyorum smiliyface Aşk / Cemal Süreya Şimdi sen kalkıp gidiyorsun. Git. Gözlerin durur mu onlar da gidiyorlar. Gitsinler. Oysa ben senin gözlerinsiz edemem bilirsin Oysa Allah bilir bugün iyi uyanmıştık Sevgiyeydi ilk açılışı gözlerimizin sırf onaydı Bir kuş konmuş parmaklarıma uzun uzun ötmüştü Bir sevişmek gelmiş bir daha gitmemişti Yoktu dünlerde evelsi günlerdeki yoksulluğumuz Sanki hiç olmamıştı Oysa kalbim işte şuracıkta çarpıyordu Şurda senin gözlerindeki bakımsız mavi, güzel laflı İstanbullar Şurda da etin çoğalıyordu dokundukça lafların dünyaların Öyle düzeltici öyle yerine getiriciydi sevmek Ki Karaköy köprüsüne yağmur yağarken Bıraksalar gökyüzü kendini ikiye bölecekti Çünkü iki kişiydik Oysa bir bardak su yetiyordu saçlarını ıslatmaya Bir dilim ekmeğin bir iki zeytinin başınaydı doymamız Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük Yüzünün bitip vücudunun başladığı yerde Memelerin vardı memelerin kahramandı sonra Sonrası iyilik güzellik. | 
| 
 Ynt: Gitmek mi zor?Kalmak mı? kalmak zordur heralde ahani kacardım demiyorum ama clapping kararsızım giderdim galiba sanırsam heralde 12389 dusun | 
| 
 Ynt: Gitmek mi zor?Kalmak mı? Ben her ikisinide yaşadım.Kalmak daha zordu. | 
| 
 Ynt: Gitmek mi zor?Kalmak mı? gitmek zor | 
| 
 Ynt: Gitmek mi zor?Kalmak mı? ikisi de zordur:( | 
| 
 Ynt: Gitmek mi zor?Kalmak mı? duruma göre değişir ama ikisi de zordur.... Ayırt edemiyorum... | 
| 
 Ynt: Gitmek mi zor?Kalmak mı? ikisi de zor olmalı.sonuçta iki kişi de çok şey yitiriyor...giden geri dönüp bakmamak için ugraşırken,kalan bir kere dönüp baksın diye yalvarıyor.ayrılıklar..hep bitişler midir? belki yeni başlangıçlar ama bir de gelin başlangıcı yapana sorun... | 
| 
 Ynt: Gitmek mi zor?Kalmak mı? Ne farkeder ki gitsende yada kalsanda sonuç, YALNIZLIK......KAYBETMİŞLİK....  | 
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 PM. |