![]() |
Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? Başlıktanda anlaşıldığı gibi sizce yazmak mı konuşmak mı kolaydır???? |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? dusun konusna göre degişir zannımca gulensmiley |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? ben edebiyat ögretmeniyim.bence ikisi de zordur....çünkü anlam derinligi,anlatılmak istenenle birebir uyuşması falan....ama işin içinde sevgi varsa ne yazmak ne konuşmak...bakmak yeterlidir diyorum ben. cilgin897 blissy 956k |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? bilgi ve düşünce yoksa..yazmakta,konuşmakta zordur.. |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? blook ben duygularımı yazılı olarak daha güzel anlata biliyorum hoş cat56 cede olsa sesli iletişimim konuşmamda iyidir ama yazmak tercihimdir blook |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? mlk34 yazmak daha kolaydır..yazarken vaktin vardır düşünmeye,kafanda tüm düşünceleri toplarsın düzenler yazarsın..ama konuşmak öyle mi..o anda söylersin..doğrudur yanlıştır..ama o anda söylenmiştir artık..silemezsin..yırtıp kağıdı çöpe atamazsın...zordur işte konuşmak benim açımdan... ark5 |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? yazmak daha kolaydır neden derseniz kendimden biliyorum ... |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? yazmak daha az zor gibi görünüyor smiliyface |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? Kimi insan yazarak algılar yazarak anlatır kendini. Kimisi de konuşarak anlatır ve duyarak algılamak ister. Bu sebeptendir ki kişinin algılama mekanizmasıyla doğru orantılıdır diyebiliriz. (mahsuru yoksa) Bense; herkes sussa yazılar konuşsa diyenlerdenim, müziği duymayan insanlar dans edenlerin deli olduğunu düşünüyordu misali . |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? bende yazmayi kolay bulanlardanim. neden derseniz yazmada daha yetenekliyim, oyle kelimeleri bir araya getirip oyle cumleler kurarim ki karsimdakini çok sasirtirim. ama konusma için ayni seyleri soyleyemicem, hep tutulurum, ya da o anda aklima hiç bir sey gelmez nedense!! iyi gunler! |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? ben konusarak kendimi cok daha güzel ifade ediyorum, daha net oluyorum ve daha acik ve daha sempati dolu, yazarakta elbette öyle oluyor ama yazarken sunu nasil güzel ifade edebilirim diye cok düsünmem gerekiyor, ama konustugum zaman yüzümden o anki söylemek istedgim onca sözlerin ne manaya geldigi cok kolaylikla anlasildigindan benim icin en güzeli, en rahati ve en keyif verici kolaylik konusmaktir 98569 |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? ne güzel kimisi yazıyor kimisi konuşuyor... bense hala düşünme kapasitesiyle yetiniyorum... yazmayı, duygu ve düşüncelerimi iyisiyle kötüsüyle paylaşmayı istiyorum ama... malesef yazamıyorum... konuşmaksa nedense bana hiç düşmüyor... ne zman bir yerde ağzımı açsam herkes daha fazla biliyor ve konuşuyor... kimisi çok güzel kimisi kötü bir kısımda yazabiliyor... bana da bu günlerde dokunan pişman oluyor.... kendim dahil... http://img149.imageshack.us/img149/6900/22dd6.jpg |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? yazmak da konuşmak da kolaydır yeri geldiğinde. ama bazen de konuşmak ve yazmak en zor şey olur çıkar karşınıza. anlamıyorsa , anlamayacaksa konuştuğunuz, boşuna debelenir durursunuz. söylediklerinizi ya da yazdıklarınızı cımbızla çekip alıyorsa içinden ve senelerce unutmayıp çetelesini tutacaksa zordur konuşmak. ama bazen ne yazmak ne de konuşmak hiç biri yetmez yürektekileri ifadeye. o zaman sessizlik çok şeyler anlatabilir karşınızdakine. yazmak ve konuşmak güzeldir aslında. kendimizi ifade etmenin yollarından biridir. Bazen de ne yazmak ne konuşmak sadece bakmak yeterdir, yeterlidir. çok şey anlatabilir karşınızdakine. |
Ynt: Yazmak mı, konuşmak mı...Hangisi daha kolaydır ? bazen konuşurken çaresiz kalıyor insan.. anlatamıyor..karşındaki anlamadığı zaman tükeniyor.. mutlulukları, sevinçleri paylaşırken konuşmaktır tercihim. dinlemeyi de, dinlenilmeyi de severim. hazzına doyum olmaz o sohbetlerin.. ama bazen öyle anlar oluyor ki, birine birşey anlatırken sözlerini hükümsüz bulabiliyorlar ya da çürütebiliyorlar yada olmadık bir yerlere gidiyor konuşmanın sonu.. o zaman yazmayı tercih ediyorum.. istiyorum ki kendi itirazlarını benim cümlelerime dahil etmeden önce ne anlatmak istediğimi okusun, özümsesin, düşünsün.. sonra yapsın itirazını itiraz edecek hali kalacaksa tabii girlhaha çağımızın en büyük derdi iletişimsizlik. iletişim kurulsun da, ama yazarak ama konuşarak farketmez ttli3 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:22 PM. |