![]() |
Matematik sorusu ?= [b]8 le toplanıp 3 le carpılıp 2 ye bolunup 3 cıkartılıp 800 ile çarpılıp 7 ile toplanıp 6 ya bolunup 19647 ile toplandıktan sonra 8 bölünen ve cevap 0 cıkan sayı kactır ? |
Ynt: Matematik sorusu ?= sıfır mı dicem ama 4897 ttli3 |
Ynt: Matematik sorusu ?= Alıntı:
seni seviom kopya vercem 0 ın altında bi şey bu sevincli rasyonel bi sayı degil bide |
Ynt: Matematik sorusu ?= sen beni seviyosun demek aa34 hangi dağda kurt öldü deeermişim aa34 neyse ama bigci denklem kurup çözerdim ugrasırdım ama du bakim yapim bişeyler khkh56 |
hadi bi ip ucu daha vercem bak seviyom diyorum seni bu sayı rasyonel sayı degil diyom bak 0 ın altında bi sayı geriye dogru yap işlemi baldan başlama sıfırdan geriye doru yap bulursun sevincli |
Ynt: Matematik sorusu ?= küsuratlı çıkıyo yaptım bu şekilde sorunca ama belki soruda birşey var çünkü paranteze almak çözümü değiştiriyor siirokul |
|
Ynt: Matematik sorusu ?= - 104 , 24 diyim bakim bu saatteki kafamla bu kadar oldu khkh56 bilmiyorum artık terli345 şaşkın |
yaklaşdın diyim bari sevikini kırmayım ama degil sevincli saglama yaptınmı buna sen sevincli 10 katı felan asıl cevap bunu sevincli |
Ynt: Matematik sorusu ?= khkh56 khkh56 neyse yaklaşmışım ama ben sandım ki sorunun cevabı komik bişey cıkacak yani 1 veya 0 gibi bişey hani o kadar ugrasırsın da buyuk rakamlarla oyle çıkar ya aa34 neyse bigci saol ama wave gulensmiley |
Ynt: Matematik sorusu ?= - 104.24083 mü acabaaaa b456 saglamasınıda yapamıycam valla bu saatte girlhaha |
sevincli tam net degil ama cevap o bölü bilmem kaçç elimdeki testte öyle yazıyo universiteden kalma defterleri karısdırırken buldum |
Ynt: Matematik sorusu ?= gece gece sınır yaptım ıslemlerı tekrar kontrol ettım ben aynı sey cıktı ama dlckrn bak karıstırma sen oyle defter kıtap bıze zarar smil56 |
|
Ynt: Matematik sorusu ?= gece gece benı gaza mı getırıcen sen bakalım sevincli ben matematık dekanı olamasamda fızıkcıyım.kafayı henuz yemedım ama 96 matematıgımede guvenırım sımdı Allah ıcın 8977 bu arada dogum gununmus kutlu olsun bende burdan kutlamıs olayım kabul edersen |
|
Ynt: Matematik sorusu ?= bak yaa dogum gunu falan dedık gene degıstıremedık konuyu sevincli illa kasıcak benı gece gece terli345 bak zahmet etme,baslık bana ozel falan hicccc gerek yok sung66 |
Ynt: Matematik sorusu ?= -104.22917 dl78 |
Cevap: Matematik sorusu ?= 2456 acaba nasıl 0 oluyor acıklarmısınız |
Cevap: Matematik sorusu ?= eğer işlemleri yanlış yapmadıysam -98247,66666666666666666666667 çıkıyor sonuç ve bu da rasyonel bir ifadedusun2 |
Cevap: Matematik sorusu ?= cevap: -104,240833 ve ya -125089/1200 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:31 AM. |