![]() |
20 soru 20 cevap !! [b] S1. En sevdiğiniz kelime ? C1. S2. Nefret ettiğiniz kelime ? C2. S3. Sizi ne heyecanlandırır ? C3. S4. Heyecanınızı ne öldürür ? C4. S5. En sevdiğiniz ses nedir ? C5. S6. Nefret ettiğiniz ses nedir ? C6. S7. Hangi mesleği yapmak isterdiniz ? C7. S8. Hangi doğal yeteneğe sahip olmak isterdiniz ? C8. S9. Kendiniz olmazsaydınız kim olurdunuz ? C9. S10. Nerede yaşamak isterdiniz ? C10. S11. En önemli kusurunuz C11. S12. Size en fazla keyif veren huyunuz hangisi ? C12. S13. Kahramanınız kim ? C13. S14. En çok kullandığınız küfür ? C14. S15. Şu anki ruh haliniz nasıl ? C15. S16. Hayat felsefenizi hangi slogan özetler ? C16. S17. Mutluluk rüyanız nedir ? C17. S18. Sizce mutsuzluğun tanımı ? C18. S19. Nasıl ölmek isterdiniz ? C19. S20. Öldüğünüzce cennete giderseniz Tanrı'nın kapıda size ne söylemesini isterdiniz ? C20. Bir gazete köşesinde gördüm paylaşmak istedim sevincli |
Ynt: 20 soru 20 cevap !! bunu yapınca ne olacak onu anlayamadım dusun kendimizi tanımak adına mı, başka bir amacı varmı?? |
Ynt: 20 soru 20 cevap !! bigci anket yapmak istiyor sanırım khkh56 |
Ynt: 20 soru 20 cevap !! [b] .... senemce abla kiss3 anladın sen onu paylaşım olsun diye paylaşdım işte |
Ynt: 20 soru 20 cevap !! Serkan sen beni ablalığa kabul ettin demi?? yani ben şiddet sevmem ama beş parmak hakkım var demi?? rica edicem mesajının içeriğini değiştir.. sana kötü bişey diyen olmadı ki hih33 mesajının içeriğini smileyleri kaldırarak, o mesajı neden eklediğinle alakalı bilgi veren sözlerle değiştir olur mu ttli3 |
Ynt: 20 soru 20 cevap !! bigci alınma hemen ama şaka yaptım. super |
Ynt: 20 soru 20 cevap !! yaa anket işte yaa gazetede gördüm paylaşdım takılın işte sizde sevincli bu arada senemce ablam elin büyükmü sevincli korkuyom novosibir koru beni dayak yiycem |
Ynt: 20 soru 20 cevap !! korurum korumasına da dayağı ikimiz birden yeriz aa34 |
Ynt: 20 soru 20 cevap !! teşekkür ederim ttli3 ark5 Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: 20 soru 20 cevap !! Alıntı:
[b] allah korusunnn annem eski koşucu 39 40 giyo sevincli ve eskiden giyemediklerini yani topukluları simdi giyiyo bide attımmı 12 atıyo kadın sevincli hani yanak haniii mucuks |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:44 PM. |