Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Forum Oyunları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Hayellerinizdeki çılgınlıklar neler ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forum-oyunlari/10651-hayellerinizdeki-cilginliklar-neler.html)

bigci 06-07-2008 03:36 PM

Hayellerinizdeki çılgınlıklar neler ?

:D merak ettimte
misal benimki sevgilimle kızılay meydanında ankaranın bahar da yagan sagnak yagmurlarında saatlerce dans etmek yagan yagmurun altında :D ya siz derty

stormguard 06-07-2008 03:54 PM

Ynt: Hayellerinizdeki çılgınlıklar neler ?

bence onu yapabilirsin, pek zor durmuyor.

benim hayalim.. dağ başında bi ağaç kovuğunda 10 sene meditasyon yapmak. çokmu ruhanice oldu :))
dünyevi hayallerimin hiç biri zor gelmediği için, çılgıncada gelmiyor.. o yüzden bunu yazdım ;)

bigci 06-07-2008 03:58 PM

shaolin rahipleri gibi oldu buda ya :d bende yüzlerce var ama aklıma ilk o geldi :d film sahnelerinde olurya hani :D hep

stormguard 06-07-2008 04:09 PM

yok ya, kafamı kazıtıp tütsü ile delik açamam :) shaolinler kalsın.. ben 5 yıldızlı bi tatil köyüne gidiyim bari :))

uçaktan atlayıp sky diving yapmak, bu da zor değilki ya pöff :) dur bulucam şöyle kallavi bişey.. meselaaaa.. ateş üstünde yürümek, çivili yatakta zıplamak, denizin altında 30 dakika nefesimi tutmak (direk nirvanaya ulaşırım öte aleme geçerek :)) neyse çılgınca hayalleri olanlar paylaşsın, benimkiler basit...

ya da değişik bi şey olsun diyosan.. gelini nikah masasında bırakıp bahama adalarına kaçmak.. bak bu oldu :) hem evlilikten yırttım hemde tatil yapıyorum ohh miss

bigci 06-07-2008 04:16 PM

ben saten ara sıra cılgınlık yaparım :d bu yaşa geldim ara sıra canım sıkılır zillere basip kaçarım ama ondand aha cılgın bi şey arıyorum :D ne bileyim mesela yüzerek amerikaya gitmek okyanusu aşıp :d yada sniperle sinek avlamak :d

güllerinperisi 07-07-2008 12:24 AM

bütün çılgınlar toplanmış , toplanmış ... 44 benimki orta yaş hayali...tek başına sorumluluklardan uzak oooohhhhh gogogo bir Tatil. sung66 Yüzerek Amerikaya gitmek.....On sene meditasyon..Siz harikasınız... hismiley

MuminOKAN 06-08-2008 04:20 PM

Malzemeler:
1.) 1 Adet Bigci Nin Satışa Çıkardığı Ferrari' Lerden Sarı Olanlarından
2.) 1 Adet Paraşüt
3.) 1 Adet Tek Virajlı Uçurum...

Gördüğünüz Üzere Çok Şey İstemiyorum

Paraşütü Sırtına İyice, Sıkı Sıkıya Bağlarsın...
Ferrarinin Kapısını Açarsın. Direksiyona Geçip Enmiyet Kemerini Bağlamazsın... n9598
Virajı Tek Olan Uçuruma Doğru Yola Koyulursun, Uçuruma Yaklaştıkça İbrenin 280 300 Kmh Civarlarında Dolanmasına İzin Verirsin. drive45 Bunun İçin Gaz Pedalına, Kopartırcasına Basarsın...

Şimdi Virajı Gördün Mü??
Sakın Direksiyonu Kırma Ve Aracın Yoldan Çıkmasına İzin Ver. Araç Aşağıya Süzülürken Araçtan Çıktın Zaten, Paraşütü Aç Ve Süzülerek İnmeye Başla. wave smiliyface Bu Kadar Adrenalin Yeterli... gulensmiley

Sağlıcakla Ve Işıkla... super sapkal89

bigci 06-08-2008 04:39 PM

Alıntı:

SpY.GaMe Nickli Üyeden Alıntı
Malzemeler:
1.) 1 Adet Bigci Nin Satışa Çıkardığı Ferrari' Lerden Sarı Olanlarından
2.) 1 Adet Paraşüt
3.) 1 Adet Tek Virajlı Uçurum...

Gördüğünüz Üzere Çok Şey İstemiyorum

Paraşütü Sırtına İyice, Sıkı Sıkıya Bağlarsın...
Ferrarinin Kapısını Açarsın. Direksiyona Geçip Enmiyet Kemerini Bağlamazsın... n9598
Virajı Tek Olan Uçuruma Doğru Yola Koyulursun, Uçuruma Yaklaştıkça İbrenin 280 300 Kmh Civarlarında Dolanmasına İzin Verirsin. drive45 Bunun İçin Gaz Pedalına, Kopartırcasına Basarsın...

Şimdi Virajı Gördün Mü??
Sakın Direksiyonu Kırma Ve Aracın Yoldan Çıkmasına İzin Ver. Araç Aşağıya Süzülürken Araçtan Çıktın Zaten, Paraşütü Aç Ve Süzülerek İnmeye Başla. wave smiliyface Bu Kadar Adrenalin Yeterli... gulensmiley

Sağlıcakla Ve Işıkla... super sapkal89

seni mutlu edecekse ankya geldiginde yanıma ugra dilegini gerçeklesdiriyim ;)) hatırlarsan ben trde fazla bilinmeyen nacizane bi sporcusuyum :P
dragster plotuyum ve senin dedigin sistem benim arabamda var:D ama yanlız bir az fırtma olacak sen 300 diyon benim külüstür 360 ı deviriyo :D 80 leeride deviriyo ama o zaman :d aşınmadan ve sıcaklıkdan headerslar alev topu oluyo :D bi sistemi karbon alasam titanyum alasım disklerle durdurmak zor :D bende arkaya ufak bi raylı sistem kurdurdum pist bitdikden sonra onu acıyoruz parasutle duruyo araba:D bu sene genel klasmanda ilk 2 ye cıkmazsam kayalıklardan aşşa atıcam arabayı :d beraber atalım :D sende hayallerine kavuş :D

MuminOKAN 06-08-2008 04:48 PM

boşver bigci. super smiliyface
demedim say. ark5

arabayı değil kendini uçuracaksın. derdim arabanın durması da değil. super sapkal89

bigci 06-08-2008 04:58 PM

bos ver harbiden bizim saten bu dünyada yaşamamız başlı başına bi cılgınlık :D öyle bi dünyada yasıyoruzki :D aheyy cılgın crazy bi dünya :d

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:33 PM.